Lille moralsk sejr…

ÅFK2-Vissenbjerg (1. division herrer) 6-7.

Målscorere for ÅFK.
1-0 Lars Skytte (Peter Hassing), 2-1 Andreas Wedel (Anders Dahl), 3-1 Peter Hassing(Anders Dahl), 4-1 Rune Nørregaard (Lars Skytte), 5-7 Andreas Wedel (Peter Hassing), 6-7 Bo Normann Pedersen (Rune Nørregaard).

At det er svært at vinde en floorball kamp med kun 7 (8 i 3. periode) markspillere er vel de fleste bekendt, især når modstanderholdet møder op med 15 markspillere, altså nok til 3 kæder. Det kunne heller ikke lade sig gøre denne gang. Men det var tæt på.

ÅFK besluttede allerede før kampen at de blev nødt til spille klogt og trække sig tilbage når Vissenbjerg havde bolden. For så at forsøge sig med lange bolde til wings og så ellers se hvor længe kræfterne ville række. Det lykkedes faktisk rigtig godt i 1. periode. Vissenbjerg som gerne vil spille bolden rundt til et afgørende skud eller aflevering, fik ÅFK lukket godt af for. Da ÅFK selv med Peter Hassing og Andreas Wedel har et par gode skytter, var 1. periode klar: 3-1 til ÅFK. Århus kommer også foran med 4-1, men midt i 2. periode begynder problemerne at opstå, for spillerne er rimeligt trætte. Nogle af spillerne er temmelig lang tid på banen ad gangen, og det er klart det koster i den forkerte ende.Vissenbjerg kommer op på 4-4. Som en logisk konsekvens af Vissenbjergs overtal kommer de også på 7-4, fordi de klogeligt nok spiller bolden rundt og ÅFK bliver på det tidspunkt ikke friskere. Samtidig har Fynboerne lige præcis det held, som ÅFK havde håbet at få, og 2 mål kan skrives på den konto. Med en stærk opbakning fra begge ÅFKs 1. hold går 2. holdet de sidste 5 min. naturligvis frem, og satser med 2 scoringer til følge. Med 1 sekund tilbage har ÅFK et frislag tæt på mål, men desværre lykkedes det ikke.

Ingen pointmæssig høst til 2. holdet men en lille moralsk sejr kan også bruges.

Skriv et svar