Livlig lørdag i Århus Firma Sport.

På lørdag går det løs med sæsonens måske mest attraktive hjemmekampe – dem mod lokalrivalerne fra Team Århus Floorball.

I den anledning har hjemmeholdet valgt at gøre en del ud af arrangementet med blandt andet en masse konkurrencer, kåring af de bedste spillere i kampene og en effektfuld entre for hjemmeholdet i røg, damp og diskolys.

– Kampene mod Team Århus trækker traditionelt mange tilskuere, og spændingen plejer at være i top i alle kampe – uanset om det er nummer to, der møder nummer ni, eller nummer fire mod nummer fem, fortæller Lars Elgaard, der har påtaget sig opgaven at få dagen til at blive ekstra festlig.

– Vi har et væld af konkurrencer, hvor folk kan vinde alt lige fra en fadøl, over en buket blomster til an kæmpe bamse, fortsætter han. Og så peppes kampene op med musik og discolys.

Og for at sikre sig, at der nu også er publikum til nyde alle disse tiltag, så vil klubben fredag eftermiddag og aften indtage Storcenter Nord for at vise hvad floorball er, og ved samme lejlighed dele massevis af fribiletter ud til alle interesserede. Der vil ligeledes være mulighed for at prøve spillet og måske udplacere en af klubbens målmænd.

Sportsligt ser det også ud til, at der er noget stort i vente.

Kl. 11.00 åbner de klubbers førstedivisionshold dagen, og det er to hold i fremgang, der mødes. Team Århus har ligget i toppen af divisionen det meste af sæsonen, og med sejr over de førende fra Aalborg Flyers i søndags kan holdet snuppe førstepladsen med sejr over Århus FS. Men Århus FS er også godt spillende, og har to sejre i den seneste tre kampe og kravler stille og roligt op i tabellen.

kl. 13.00 er det damernes tur. Tre hold har i elitedivisionen skilt sig ud; de to frederikshavner og så Århus FS, der er favotitter i dette opgør. Men blandt andet Team Århus ligger lige i baghjulet, og kan med en sejr skabe kontakt til de førende hold.

15.00 går de to herre-elitehold på banen og selvom det på det seneste ikke er blevet tilmange point til nogen af holdene, så er der garanti for spænding og dramatik. Århus FS viste i sidste weekend at de har klassen til mere end en niendeplads, og var regulært uheldige med at tabe 2-3 til topholdet Herning. Team Århus fik derimod decideret stryg af AaB med 9-1, så man er nok godt tilfredse med, at der endelig er udsigt til point mod et bundhold.

Dagen afsluttes kl. 17.00, hvor tredjeholdene spiller. Begge hold består af nye spillere, men har fået en ganske god start på sæsonen, og kunne i den forgangne weekend glæde sig over sejre.

På gensyn i Århus Firmasport, Paludan Müllersvej 110 på lørdag fra kl. 11.00.

Skriv et svar