Lørdag byder på topbrag og bundgys!

Lørdag den 18/1 er der 4 hjemmekampe i Århus Firma Sport:
11.00: ÅFS2-Odense FC1 (1. division)
13.00: ÅFS3-Holstebro FK (2. division)
15.00: ÅFS1-Outlaws FFK (Elitedivisionen, herrer)
17.00: ÅFS-Outlaws FFK (Elitedivisionen, damer)

Der bliver brug for maksimal støtte på lægterne for alle 4 ÅFS-hold hvis der skal point i hus i morgen, vel mødt!

Topbrag hos damerne.
Den på forhånd mest spændende kamp er damernes topopgør mod Outlaws.

Vinderen af den kamp kommer et stort skridt nærmere slutspillet, Bulldogs fører rækken mens Outlaws og ÅFS er på hhv. 2. og 3. pladsen med hver 19 point. Kun 2 hold går videre, og indbyrdes kampe tæller højst ved pointlighed, i den omvendte kamp i Frederikshavn spillede ÅFS og Outlaws 3-3, så ÅFS damerne har et godt udgangspunkt.

Byndgys.
I den anden ende af skalaen kæmper herrernes 2. hold for at undgå nedrykning. Der er 5 point op til den frelsende 8. plads hvor netop Odense ligger med 11 point. Samtidig har 2. holdet også revanche til gode efter et forsmædeligt 16-3 nederlag i Odense. Ikke nok med det, så er sæsonens første hjemmesejr ikke i hus endnu. Men det kan der ændres på i morgen. Der skulle vist være grobund for en intens og spændende kamp…

Bund mod top.
I dagens to andre kampe er det den absolutte top mod den næsten absolutte bund.

I 2. division skal ÅFS3 forsøge at overraske og snuppe sejren mod det nye hold Holstebro FK, som har gjort det fremragende i deres første sæson og ligger på en suveræn 1. plads med 18 point. ÅFS har 4 point på andensidstepladsen, og kan med en sejr rykke lidt væk fra Billund på sidstepladsen med 2 point. ÅFS tabte i sidste uge 3-13 på udebane mod Sønderborg og det nederlag skulle gerne gå i glemmebogen med en sejr i morgen.

Herrernes 1. hold stiller lørdag med stort set samme baggrund som 3. holdet. Det er rækkens ubestridte nr. 1 med maksimumpoint – Outlaws, der kommer på beøg. ÅFS indtager andensidstepladsen med 5 point, og løb præcis som 3. holdet ind i et 10-måls nederlag på udebane i sidste uge mod AaB. 12-2 blev i den kamp, og ÅFS skal spille op til sit allerbedste for at undgå noget lignende lørdag. Outlaws er startet på det nye år med 2 sejre på hhv. 13-3 og 16-0 over ÅFS' nærmeste rivaler i nedrykningsstriden Jetsmark og Esbjerg. Så Outlaws er superfavoritter og ÅFS kan faktisk spille frit og måske overraske.

Skriv et svar