Lørdag kl 11 spilles weekendens topkamp

På lørdag møder 2. herre de gamle drenge fra Sunds til en kamp i toppen af 2. division. Kampen bliver spillet kl. 11 lige efter vores yndige 2. damer har været på banen. 2. herre har i denne sæson lagt ud med en imponerede 10-4 sejr over Kolding. Derefter fulgte et uheldigt nederlag i Vissenbjerg, som mest af alt skyldtes cheftrænerens ferie i den foregående uge samt vedvarende rygter om sydbyens ligaholds ønsker om at tilknytte holdets trænerteam. De måtte dog nøjes med en tidligere landstræner. For to uger siden var der igen klare linjer og 2. herre kunne rejse fra Esbjerg med en sikker 7-3 sejr, hvor man virkelig kunne se at sommerens anstrengelser på løbebanen har båret frugt.

Lørdagens modstander er det på papiret næstbedste hold fra Sunds. Spillerne fra Sunds er nogle erfarne herrer med mange ligakampe bag sig. Selv om det forventes at være nogle år siden at spillerne toppede, kommer de stadig til at stille med et meget stærkt hold som burde spille med i toppen af rækken. Med i spillertruppen er formentlig også vores nye first lady Jesper Bertelsen som spiller sin første kamp mod ÅFS i den nye rolle.

Trænerteamet garanterer et stærkt og veloplagt 2. herre hold som igen er helt klar til at give tilskuerne endnu en stor oplevelse. Vi anbefaler tilskuerne at være specielt opmærksomme på holdets nye stjerne, Anders Riisager, som efter sine 4 mål i Esbjerg er alene i spidsen for topscorerlisten. Flere detaljer omkring holdets opstilling vil vi ikke røbe nu, men der kan læses mere om spillerne i det optakthæfte der vil blive udleveret til kampen.

Skriv et svar