Lokal opgøret

En i forvejen svær opgave mod Arnes Corner blev ikke gjort mindre uoverskuelig af de mange afbud fra spillere på skiferie (og druk?!). Ikke desto mindre lykkedes det at samle et hold på otte markspillere og en målmand, der var klar til det tidlige opgør i ÅFS.

Desværre startede dagen med endnu et afbud, da en af spillerne havde ondt i ryggen. Udsigten til storprygl af Arnes drenge, der trodsede kulden med udsigten til en varm hal og jumboburgere, blev blot mere åbenlys.

Holdet denne lørdag bestod af kaptajn, Daniel Bendixen. Målmand, Sebastian Kracht. Toppen, Thorbjørn Zethsen. Wing, Peter Brandholt. Debutanten, Abhirat Knudstorp. Hans Majestæt, Rasmus Jensen. Den rutinerede, Jesper Reitov. Og spillende træner, Jacob Lykke.

Det blev gjort klart inden kampen at fokus skulle være på at holde Arnes Corner nede på så få mål som muligt, samtidig med at vi skulle leve på vores kontraløb og undgå dumme udvisninger.

Første periode bød på muligheder til begge hold. Arnes Corner så slet ikke så uovervindelige ud som de har gjort tidligere. Da de kom foran 0-1, opgav ÅFS drengene ikke og kæmpede sig til en udligning, uassisteret af Hans Majestæt, Rasmus Jensen. Selvsamme Rasmus kunne sidst i første periode notere sig selv som dobbelt målscore i kampen, denne gang med assist fra Thorbjørn.

AC havde dog i mellemtiden scoret yderligere to mål, men det var en tæt første periode, hvor ÅFS drengene troede på, at der var en mulighed for at overraske. 1. periode 2-3. 

Det formodes at Arnes Corner følte sig lidt for presset i første periode, for Henrik Engelsen fik lov at starte inde fra start, og det betød at AC gik et ekstra gear op. Inden der var gået et minut havde de udbygget føringen med to mål og startet en træls periode for ÅFS.

Men lidt over halvvejs i perioden fik ÅFS scoret på et fremragende frislag efter en to minutters udvisning til AC. Om end man allerede på dette tidspunkt var bagud med flere mål end man havde scoret, så var det en halv sejr i sig selv. 2. periode 1-6. 

Realiteten var at man ikke kunne overraske i dagens kamp, men man opgav i hvert fald ikke. Så tredje periode blev sat i gang med hovedet højt og masser af vilje. Vilje alene gør dog ikke det store, når AC satte yderligere tre mål ind, inden der var gået 10 minutter. Det hjalp ikke noget af man endnu engang havde spillet i overtal. Men det lykkedes dog at få scoret senere. Ved et frislag til ÅFS omkring midten satte Jesper bolden helt op i hjørnet. Om målmanden ikke havde forventet et skud fra midten eller om Jesper i virkeligheden havde dopet sig inden vides ikke, men mål var der – og det var fandme flot.

Da AC trak den tredje udvisning af den samme spiller, var de sikre på, at ÅFS havde købt ham og dermed havde snydt. De tilbød at ÅFS kunne få ham på sit hold for to friturestegte pingviner, men det var dog ikke interessant for ÅFS, der hellere ville score på et frislag. Og det blev der, i to omgange. Først blev der skudt et miserabelt skud af sted inden dommeren havde fløjtet, og man måtte derfor tage frislaget om. Anden gang sad den uden mulighed for målmanden. Det var det sidste mål i kampen og dermed vandt ÅFS jo – ifølge de internationale skolegårdsregler. 3. periode 2-4. 

Omend Arnes Corner havde glemt at skrive Christian Engelsen på kampprotokollen – der var vel ikke plads med alle de spillere de havde med – så lyder der ingen protester fra ÅFS. Det var en god floorball kamp, hvor syv mand og en målmand tog kampen op mod de store drenge og formåede at score fem gange mod dem i samme kamp. Det er første gang det er sket i sæsonen. Desuden gav de øl og sodavand bagefter, og så er alt forladt. 

MoM: Daniel Bendixen

Skriv et svar