Lokalopgør i Århus.

I weekenden afgøres det, hvem der sidder på tronen i århusiansk floorball. Tre opgør mellem de to klubber fra Århus står på programmet lørdag og udfaldet af disse afgør striden. Der er lagt op til spændende og tætte kampe i Århus Firma Sport.

Først tager ÅFS’ 2. herrer imod 2. herrerne fra Team Århus. Kampen sættes i gang kl. 13.00. Hjemmeholdet har fået rigtig mange nye spillere og har et nyt trænerteam bag sig, så det skal blive spændende at se om de har fundet hinanden, og kan tage kampen op mod det formodentligt mere sammenspillede hold fra Team Århus

Når elitedamerne løber på banen kl. 15.00 bliver det et opgør mellem nyoprykkerne fra Team Århus og sidste års kvartfinaledeltagere fra ÅFS. Det lyder umiddelbart som en overkommelig opgave for hjemmeholdet, men mange af sidste sæsons bærende kræfter har sagt stop, og det er derfor et hold med mange nye ansigter, der tager imod de rutinerede damer fra Team Århus. Det bliver således en meget spændende og åben kamp.

For eliteherrernes vedkommende er det den omvendte verden: ÅFS er nyoprykkerne, der skal prøve kræfter med kvartfinaledeltagerne fra Team Århus. Begge hold har forstærket truppen siden sidste sæson og ved hver trænerbænk står et nyt svensk ansigt. Der er lagt op til et brag af et lokalopgør, når ÅFS skal bevise deres værd i den bedste liga og Team Århus skal forsøge at leve op til favoritværdigheden. Kampen fløjtes i gang kl. 17.00.

Mød frem og giv ÅFS’erne en god start på den nye sæson.

Skriv et svar