Lovende debut for 3. holdet.

Søndagens kamp mod Esbjerg Sharks 3 var ikke bare den første kamp for det nystartede ÅFS3, men også for en række spillere og for undertegnede som træner. Dette gik over al forvetning. Eftersom 2. holdet havde “lånt” en stor del af spillerne var 3. holdet blevet forstærket med 6 markspillere og en målmand fra motionsholdet samt Michael Jørgensen fra 1. holdet. Holdet var altså reservespækket, men dette var ikke nødvendigvis noget negativt.

Fra første fløjt viste holdet en utrolig kampgejst, og fik sat Esbjerg under pres, hvilket medførte en række chancer til hjemmeholdet. Det var dog først kort før pausen, at det lykkedes Karsten Hinge at få bolden ind i Esbjergs mål.

I 2. periode fortsatte det gode presspil, og René Robertsen fik sat et mål ind i periodens første sekunder (assisteret af HC Sørensen). Desværre faldt der i denne periode 3 udvisninger til hjemmeholdet, hvilket gav noget uro i geledderne. Det lykkedes dog at holde Esbjerg væk fra de helt store chancer i undertalssituationerne.

Den sidste periode var mærket af, at begge hold var ved at være trætte, hvilket gav bedre plads i begge ender. Det betød, at ÅFS3 fik sat yderligere 2 mål ind, Det første af Karsten Hinge (assisteret af debutanten Lasse Bo Krefeldt) og det andet af Jan Due. I den anden ende lykkedes det Esbjerg at komme til flere chancer, og det var først og fremmest storspil af Kristian Øe i målet, som sikrede nullet.

Alt i alt en glimrende debut for 3. holdet, som lover godt for resten af sæsonen. Tak til alle spillerne (både “egne” og “lånte”) og til Martin for hjælpen på bænken.

Skriv et svar