Lystavle gav tvivl om resultatet.

Det blev en tempofyldt og fair spillet kamp da generationerne på 1. herre tørnede sammen her til aften i Århus Firma Sport. De unge spillere snød og varmede op, de kunne derfor på klassisk norsk kontrastil bringe sig i front 4-1 efter 1. periode. Efter en mindre taktisk rokade stod der Oldstars på resten af kampen, de ældre vandt de sidste 3 perioder af den 4 perioder lange kamp. Desværre blev lystavlen slukket inden der var nogen, der kunne nå at se slutresultatet. Da sekretariatet var svensktalende umuliggjorde sprogbarrierne, at resultatet blev videregivet på anden vis. Det er derfor uvist, hvem der egentlig vandt samlet.
Kampen bød på en god dommerpræstation af den ligeledes aldrende Nicolai Hedelund.
Som ventet var Oldstars spilstyrende, de kørte erfarent bolden rundt indtil chancerne bød sig. Skal man give en enkelt ros eller to til de unge, må det være at de havde et par gode kombinationer. Derudover stod deres målmand, anders Rasmussen en brandkamp, som ville gøre enhver mormor stolt. Der var i øvrigt debut til Jens Ørhøj, naturligvis hos de ældre, og han fik markeret sig med 2 mål. Hos de unge var Mads Skytte tilbage, ligesom Henrik Engelsen også var med som ÅFS'er. De to unge herrer fik vist også scoret et par mål.
Det var så absolut en kamp, der tålte gentagelse, og gerne hurtigst muligt, så der ikke skal herske tvivl om hvem, der egentlig var de bedste…

Skriv et svar