Målfest i Esbjerg

Andrea efter kampen: “En helt gak gak kamp!” – og det kan der være noget om!

Tidligt søndag morgen kl. 7 drog ÅFS’s 2. damer halvtrætte mod vest – dvs. Esbjerg. Målet var klart, det var sejr vi ville have. Dette skulle ske ved at lukke ned for kontra, fighte og score mål fortalte træner Børsting lige inden kampen.

Vi har gennem længere tid haft fokus på at finde gejst og fight frem fra første fløjt. 1. periode overraskede derfor positivt, da der var højt tempo fra start, der blev lukket ned for kontraløb og spillet foregik for snuden af Esbjerg-målmanden. Alligevel ville bolden ikke ind bag keeperen og Esbjerg får i slutningen af perioden sat et godt mål ind bag undertegnede.

2. periode lignede første meget, vores damer kæmpede bravt med en vilje stærk som stål! Chancer var der nok af, men igen var heldet ikke med os, og bolden røg ikke ind. Det gjorde den til gengæld i den anden ende, og der stod nu 2-0 til hjemmeholdet. Konklusionen på de to første perioder var alligevel at indsatsen ikke kunne være bedre og med alle chancerne for mål, skulle det nok gå.

Resultatet før 3. periode var dog alligevel deprimerende og det var derfor en flok halvskuffede og triste piger der gik i omklædningsrummet til sidste pause. Esbjerg har ingen point i divisionen, og de var foran med to! Ikke på vilkår om vi ville tabe til dem, og gejsten blev hævet til uanede højder. Børsting trak es ud af ærmet og fandt guldkorn i lommen, og viljen til sejr var atter på plads, da halgulvet i Esbjerg blev betrådt af århusianske fødder til 3. periode. Vi VILLE vinde!!

3. periode startede med et massivt pres, som endelig førte til en scoring fra Lises nye stav to et halvt minut inde i perioden. Dette gav om muligt mere vilje til sejr og mere pres på Esbjergs hold. 7 minutter senere lynede Lise med sin nye stav endnu engang og udlignede til 2-2! Den stav var en god investering og man frygtede nu, om andre på holdet overhovedet fik lov at score. De 3 point kunne nu skimtes i horisonten. Esbjerg kæmpede med alt, hvad de havde lært, men trods flere skud mod mål lignede det blot opvarmning af den rutinerede Rytter.

I 12. minut lynede Andrea et skud ind bag målmanden, og sejren var indenfor rækkevidde. I 13. minut blev sejren hevet hjem, da Gitte fik listet et mål ind bag Esbjergs keeper, der blev så sur at hun smed hjelmen. Det må man ikke, og da hjelmen endda gik i stykker, fik hun rødt kort, og Esbjerg måtte nu bruge 5 min på at få smidt en markspiller i målmandstøjet. De fem minutter blev brugt af ÅFS pigerne til at få vejret og midt i målrusen fortsat at holde fokus for resten af kampen. De næste 5 min. i overtal blev herefter brugt til at vise, at 2. damerne også kan score mål!

10 sek. efter en Esbjerg timeout lynede AC et fantastisk mål ind på en assist fra Andrea. Børsting så stolt og tilfreds ud, måske lyttede de alligevel til træneren. Et lille minut senere smed AB et mål ind assisteret af June og afrundede derved en helt fantastisk 3. periode. Selvom Esbjerg havde flere chancer i løbet af perioden, viste forsvaret sig igen fra sin gode side, og lod kun et par skud nå i nærheden af målet, som undertegnede havde nogenlunde styr på.

Denne kamp må siges at være skelsættende, den klart bedste kamp holdet har spillet i denne sæson. Både spilmæssigt og indstillingsmæssigt var holdet helt klar fra start. Børsting havde planlagt en god opvarmning, som gjorde holdet klar, spilmæssige aftaler blev gennemført, og i de mest hektiske minutter viste vi, at vi var et HOLD. På trods af hårdt spil fokuserede vi på spillet og på sejren.

Sejren var kollektiv, og det var dejligt at mærke den opbakning der var til hinanden. Det er ikke muligt at udpege en enkelt spiller der udmærkede sig mere end de andre, da alle udmærkede sig fantastisk meget!

Mange tak til HELE 2. dame holdet, der i dag viste at et nyt hold også kan spille floorball og vinde kampe! Også tak til Børsting der fik coachet os igennem de første perioder og fik taget nogle gode beslutninger på vigtige tidspunkter!

Denne sejr tages med til de sidste 3 kampe i sæsonen, som alle gerne vil kæmpe for at vinde. Troen på sejr er i hvert fald hel intakt! Næste kamp er mod Odense, og den spilles hjemme i ÅFS.

Esbjerg 2 – ÅFS 2: 2-6 (1-0,1-0,0-6)
Point for ÅFS:
Lise Jørgensen: 2+0
Andrea Fischel: 1+2
Gitte Seerup: 1+0
Ann-Carina Leegaard: 1+0
Anne-Birtha Lindved 1+0
June Simonsen: 0+1

Skriv et svar