Målorgie…

Brønderslev HotShots FC – Århus FK (Elitedivision vest herrer), 13-0 (4-0, 2-0, 7-0).

ÅFKs 1. hold måtte atter forlade nordjylland med et tocifret nederlag. Denne gang var det Brønderslev, der stod for afklapsningen.

Kampen kom usædvanligt hurtigt i gang. Indmarch (hvor sekretariatet heldigvis selv fandt en meget bedre melodi end den ÅFK havde indleveret til afspilning), blomsteroverrækning med tilh. vand på gulvet, bankospil, navneopråb, hyldest til diverse spillere p.g.a. debut, 25 kamps jubilæum, svendebrev, ny hårfarve, fødselsdag o.s.v. forsinkede kun kampen med 10-15 minutter.

Således kunne kampen starte. Det viste sig hurtigt, at ÅFK ikke kunne følge det taktiske oplæg. Opdækningen var for sløset, og der var mange personlige fejl hos ÅFK, fejl som Brønderslev forstod at udnytte optimalt til scoringer.

Efter en time out i 1. periode gik det bedre, faktisk skulle man helt frem til 3. periode før det igen gik helt galt. Brønderslev fik uhindret lov til at lege nede i ÅFKs forsvarszone og scorede 7 mål i sidste periode.

ÅFK fik ingen mål, men til gengæld blev det til en 3-4 helt korrekte 2 minutters udvisninger. De på ingen måde konsekvente dommere burde dog have været uddelt mange flere udvisninger/frislag til begge hold, idet det føg med stavtacklinger og andre unoder.

Skal man sige noget positivt må det være, at nederlaget trods alt var forventeligt. Så det har ikke den store betydning i det samlede regnskab. Desuden fik tilskuerne da underholdning i form af en masse mål og mange sjove kendelser.

Skriv et svar