Målrettede 2. Herrer hentede 3 point i Esbjerg

Herre 2 havde søndag fornøjelsen af en lang udebanetur til Esbjerg, hvor Esbjerg 2 bød op til et ægte bundopgør. Det var tydeligt fra kampens start, hvor begge holds udgangspunkt var en solid defensiv, som ikke gav mange offensive åbninger. Kampen skulle da også helt hen til det 17. minut før Nils Boisen med et udspekuleret trækskud bragte ÅFS foran 1-0.

Fra 2. periodes start pressede Esbjerg på for en udligning, og ÅFS forsvaret havde store problemer med at holde de unge, talentfulde esbjergensere fra fadet. I tiden 10.13 udmøntede det sig til et straffeslag, som Esbjergs stortalent Per Geertsen kynisk omsatte til en udligning, 1-1.

Om det sparkede gang i ÅFS eller blev en sovepude for Esbjerg skal være usagt, men allerede efter halvandet minut bragte ÅFS sig foran 1-2, på et fornemt spil der via 4 gode pasninger spillede William Ehmsen fri i toppen af slottet, hvorfra han sikkert trak kuglen i rusen.

Herfra opbyggede ÅFS et overtag som først blev udnyttet af Carsten Gormsen til en scoring tæt under mål, og sidst i perioden til en ”William Ehmsen trademark” scoring, hvor 3 esbjergensere blev sat af ved et løb igennem midten og bolden køligt lagt forbi Esbjergs målmand.

I 3. periodes 8. minut lærte ÅFS’erne en vigtig lektie: Der spilles til dommeren har fløjtet! Under en kaotisk situation foran ÅFS målet stoppede alle spillere pludselig op, undtaget Esbjergs Jakob Svane der prikkede bolden i mål. Hvad der gav anledning til ”spilstoppet” er referenten uvist, men i kølvandet fik ÅFS’ spillende træner Morten Kaiser diskuteret sig til en 2 minutters straf for protester. ÅFS red dog undertallet af, og Morten giver sikkert en lille én ved lejlighed 😉

Knap så heldige var ÅFS i det 16. minut da Esbjergs Per Geertsen udnyttede en pasning fra bag målet til at score til 3-4, og derved bringe spænding tilbage til kampen.

Det holdte dog ikke længe, da ÅFS’ Anders Winstrøm allerede i det  17. minut udbyggede føringen til 3-5, på en assist fra Carsten Gormsen ved spil tæt omkring målet.

30 sekunder før tid blev festen lukket og slukket da William Ehmsen med en Makélélé pasning fra forsvaret spillede Anders Lovén alene med Esbjerg målmanden, hvor han scorede til slutresultat 3-6.

Kampens ÅFS’er blev Anders Lovén for sit entutastiske forsvarsspil.

ÅFS’ere på kampprotokollen:

Point:

William Ehmsen: 2+1

Carsten Gormsen:  1+1

Anders Lovén: 1+0

Nils Boisen: 1+0

Anders Winstrøm: 1+0

Michael Skovsgaard: 0+1

 

Straf:

Morten Kaiser: 1 x 2 min.

Skriv et svar