Magnus Forsberg – ny herretræner i ÅFK

ÅFK’s nye herreligahold får svensk træner i form af Magnus Forsberg, der tiltræder trænerjobbet pr. 1. august, hvor han flytter til Aarhus sammen med familien.

Magnus Forsberg har tidligere været træner i Danmark i to sæsoner, da han i sæsonerne 05/06 og 06/07 trænede henholdsvis AaB Floorball og Midtjylland Patriots, og netop denne baggrund er en styrke udtaler ligaudvalgsmedlem Jens Ørhøj:

– Vi valgte meget hurtigt at kigge mod Sverige, da vi skulle finde vores nye træner – og da Magnus har såvel de trænermæssige kvalifikationer og erfaring med dansk floorball – samt også erfaring med at arbejde i nyt projekt (red. fusionen Midtjylland Patriots), så er vi meget glade for, at vi er blevet enige omkring denne aftale. Magnus er en meget dedikeret træner, der skal være med til at løfte vores træningsmiljø og sikre gode resultater i den kommende sæson, udtaler Jens Ørhøj.

Magnus har udover trænererfaring fra Danmark trænet flere svenske division 1 og 2 klubber – Kungsör, Torshälla, Forsby og Nyfors – og han flyttet til Danmark med sin kone og 5-årige dreng.

Vi byder Magnus Forsberg rigtigt hjerteligt velkommen til ÅFK, og vi ser frem til godt samarbejde.

Inden for de kommende uger vil ligaudvalget og bestyrelsen præsentere resten af trænerteamet omkring herre 1 – samt trænere for herre 2 og dame 1.

Skriv et svar