Mangel på indstilling og offervilje kostede 3. pladsen (1.dame)

I weekendens opgør mod Hot Shots i Brønderslev var der afgørende point på spil. ÅFS kunne med blot uafgjort definitivt sikre sig 3. pladsen i vest, mens kun sejr talte for Brønderslev. Som i de øvrige opgør blev det en utrolig uren kamp, præget af tilfældigheder og ligefrem svinsk spil. Med utallige fastholdninger, hookings og albuer mod ansigtet, der selv i en herrekamp ville have givet længerevarende ophold i straffeboksen, er det helt uforståeligt, at kampen kun bød på 4 udvisninger – og at det på skadeslisten ”kun” kostede et par ødelagte ÅFS tænder.

Uden på nogen måde at have imponeret eller domineret kom ÅFS foran midtvejs i første periode. Holdene havde indtil da spillet pingpong og ingen havde formået at tilspille sig et overtag. Derfor var det ikke underligt at målet faldt efter et frislag foran mål. Christina Kaagaard prikkede bolden til Marie Louise Tøttrup, der på et langt fra skræmmende trækskud fik listet bolden i mål. Brønderslev fik imidlertid gang i deres giftige kontraløb og bragte sig på kort tid foran 2-1. Det sidste mål i øvrigt sat ind ved hjælp af en usandsynlig uheldig ÅFS-fod.

2. periode fortsatte stort set i samme spor. ÅFS fik dog lidt mere gang i spillet frem ad banen og tilspillede sig et par gode chancer, men Brønderslev lurede hele tiden på en kontra. Kort før tid havde damerne fra Århus endelig held til at få bolden hele vejen i mål, da Madara Berzina, efter lidt klumpspil i hjørnet, opsnappede bolden og sikkert satte den forbi Brønderslev keeperen. Holdene gik til pause ved 2-2, efter en periode der blev skændet af en voldsom albue i ansigtet på ÅFS’ Stine Lautsen, der blot fik sammenlagt 5 minuttet på banen.

Efter under et minuts spil i 3. periode havde Brønderslev igen bragt sig foran. Resten af kampen blev derfor om muligt endnu grimmere, da et frustreret ÅFS hold desperat forsøgte at få bolden spillet ind i zonen foran mål, mens Brønderslev forsvarede sig med alle midler. Kampens resultat blev der desværre ikke ændret ved – ÅFS måtte forlade banen med et 3-2 nederlag og overgive 3. pladsen til Brønderslev.

ÅFS spillede generelt en elendig kamp og har kun sig selv at takke for nederlaget. Spillet kom aldrig rigtig til at fungere, og det gjorde blot frustrationerne over det svinske, ustraffede spil større. Lørdag venter grundspillets sidste kamp – mod Outlaws. I den kamp bliver den største opgave at få en helt anden indstilling og offervilje frem i holdet, så alle er klar til at give den fuld skalle i kvartfinalerne.

Skriv et svar