Marselisborg Cup 2005.

Marselisborg Cup 2005.

Så sker det igen. ÅFS Floorball arrangerer Marselisborg Cup ”MBC”, og forberedelserne til sæsonens største floorballfest og turnering er gået i gang. Det er derfor blevet tid til at tilmelde sig.

Det er 11. år i træk stævnet afholdes. Fra at være et lille stævne i 1995 med seks deltagere har MBC udviklet sig stille og roligt til i 2004 at være Danmarks største floorballfest med ca. 550 spillere fordelt på 40 hold.

Stævnet vil som tidligere være et arrangement hvor det sociale er i højsædet med fest såvel fredag som lørdag aften. I lighed med sidste år vil vi prøve at adskille alkohol og floorball. Det vil naturligvis stadig være tilladt at have det sjovt, men alkohol vil være forbudt i hallerne indtil fredag kl. 18 og lørdag kl. 15. Det lykkedes udmærket sidste år, og derfor bliver det reglen igen i år. Samtidig er Danmarksturneringen ikke slut, når årets MBC fløjtes i gang, og det er tanken at seriøse hold kan pudse formen af til de sidste og afgørende kampe ved at deltage i turneringen.

Sportsligt vil stævnet vanen tro bestå af en dame- og herrerække, hvor alle hold er garanteret 5 kampe af 2×15 min.

Tid: Som sædvanlig i bededagsferien den 21-24. april 2005.

Sted: Vejlby-Risskov Hallerne med overnatning på Vejlby Skole og Vorrevangskolen.

Pris: 1500 kr. pr. hold (+1000 i depositum), 300 kr. pr. spiller. Dækker udover deltagelse i turneringen: Overnatning torsdag til søndag, morgenmad fredag, lørdag og søndag, fest fredag lørdag aften samt middag lørdag aften.

Holdtilmelding: Senest 10. februar til undertegnede. Pladserne tildeles efter først-til-mølle-princippet. I tilmeldingen skal klubbens kontaktperson fremgå med navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Når klubben har tilmeldt sig vil I modtage yderligere information og materiale kort tid efter den 10. februar. Vi vil gerne understege at vi forventer stor søgning til turneringen og derfor skal man være hurtigt ude for ikke at ende på venteliste.
Skulle der i nogle klubber blot være enkelte spillere som ønsker at deltage er de velkomne til at kontakte os. Så vil vi prøve at få jer sat på et hold.

Med venlig hilsen
Stævneleder
William Ehmsen
Emmasvej 22.1.tv
8220 Brabrand
Tlf. 28 58 63 06 eller 86 26 23 30
Email: mbc@aarhusfloorball.dk eller wehmsen@mail.tele.dk

Skriv et svar