Marselisborg Cup dato fundet: 22-24 april!

Så er den endelige dato for Marselisborg Cup fundet.
Cuppen holdes i år igen i St. Bededagsferien den 22-24 april.

Det er der forskellige vanskeligheder forbundet med i det Danmarkturneringen ikke er slut på det tidspunkt for alle hold.

Det er dog en international weekend, så ingen danske hold skal spille i weekenden udover de unge mennesker, som skal til Frederikshavn for at spille ungdomsstævne for U9-U15.

Slutspillet er netop skiftet fra kvartfinaler til semifinaler i weekenden før, og således vil der være nogle hold som skal gøre op med sig selv om de vil deltage i MBC såvel som slutspillets kampe. Samtidig kører kvalspillet til divisionerne også, så der vil vi også finde hold, som ikke er spillet færdige. Vi håber selvfølgelig at se så mange hold som muligt, og vi gør vores til at gøre turneringen så sportsligt attraktiv som muligt for at man måske kan få noget ekstra skarphed inden de sidste og afgørende kampe ved deltagelse.

På den anden side vil MBC selvfølgelig også være det festlige højde- og kulminationspunkt for sæsonen for de hold som har færdigspillet turneringen. Og hvem ved? Måske en god måde at koble fra på for hold som skal igang igen weekenden efter?

Hvorfor flytter vi så ikke MBC til pinsen som vi ellers har snakket om kunne være en løsning?

Det gør vi ikke, fordi vi ikke kan få Vejlby-Risskov hallerne i den weekend. Og det er den eneste facilitet i Århus og omegn, som kan tilbyde 4 haller i samme kompleks, hvad vi har brug for, turneringens størrelse taget i betragtning.

Vi håber på floorballfolkets forståelse i Danmark og udlandet og satser på – trods et ikke optimalt tidspunkt – at gøre MBC bedre end nogensinde før.

Skriv et svar