MBC Update III

Nyt om hold
Vi har desværre modtaget et sidste øjebliks afbud fra Benløses damer. Det betyder, at puljen “Damer C” kun bliver på 4 hold.
Det er meget muligt at kampprogrammet ændres så der kommer en ekstra 1/8-finale hos både herrerne og damerne, hvor det så er 4'eren fra de to “amputerede” puljer, der spiller i denne. Derudover bliver der måske plads til at rykke nogle kampe i pulje “Herre G” til Vejlby-Risskov. Nærmere detaljer følger onsdag aften 😉
Den norske fraktion i “Backstabbers United (S)” har insisteret på at få tilføjet et N i navnet, så det nu hedder “Backstabbers United (S/N)”. Noget med noget om 17. mai-tider og “Stureplan”?!?
Sidst men ikke mindst har Hvidovres herrer taget sig navnet “FC Wannabees”, nogen relation Skanderborg Killerbees? Dermed stopper navnelegen for i år.

Kampprogrammet
Alle holdene bedes huske, at de skal dømme og sidde i sekretariat til nogle kampe, det er altid enten lige før eller efter egne kampe. Se hvornår i kampprogrammet! På forhånd tak for hjælpen, uden den ingen turnering!
Som nævnt kommer der måske nogle ændringer til programmet, de bliver i givet fald annonceret onsdag aften.

Skriv et svar