Miserabel kamp af afbudsramt 1. herre

Sne er en forbandet ting, især den i Alperne, da den januar efter januar gør voldsomt indhug i ÅFS1’s spillertrup. Søndag var ingen undtagelse og da der samtidig stod tophold på menuen var det med bange anelser, at ÅFS tog til Ålborg for at spille mod Aab.

Kampen fik en elendig start for ÅFS. 15 sekunder, ét skud og én dribling blev det til for Bartels inden han måtte udgå med en kraftig forstuvning efter et i øvrigt hændeligt uheld. På trods af kaos på bænken formåede ÅFS under ledelse af Bertelsen og Brøns at holde pænt sammen på spillet og det var ikke ufortjent da A. Vangkilde efter knap 17 minutter bragte ÅFS foran. Spillet var dog kun lige sat i gang før Aab udlignede og 1. periode endte 1-1.

I 2. periode gik Aab op i tempo. De flyttede bolden hurtigt rundt og da ÅFS samtidig blev ramt af en række diskutable dommerkendelser havde Århus-drengene mere end svært ved at følge med. Aab kom hurtigt på 2-1 men ÅFS var stadig godt med og havde flere gode muligheder for udligning. Som perioden skred frem fandt et taktisk godt Aab-hold dog flere og flere huller i ÅFS forsvaret og vandt 2. periode 4-0.

I 3. periode var det back-to-basics og handlede mere om at begrænse nederlaget. På trods af mange store chancer formåede ÅFS kun at score to gange og da Aab lavede 3 i den anden ende endte kampen 8-3 til Aab.

Kampen var noget af det dårligste set fra ÅFS i denne sæson. Forklaringen skal nok primært findes i afbud og den tidlige skade til Lars Erik som smadrede det taktiske oplæg. Især indsatsen i 2. periode var dog bedrøvelig og kan ikke undskyldes med andet end dårlig indstilling. Ros skal der dog lyde til Jacob Andersen og Rise som i 3. periode formåede at rejse sig og starte på en frisk mens Johan Dubbelman i løbet af kampen fandt sig til rette på sin wingplads. De tre var sammen med Anders Vangkilde dagens få lyspunkter på en ellers sort søndag.

Skriv et svar