Misvisende stor lussing til 1. herrer

Lørdag stod den på udebanetur til Frederikshavn Outlaws for liga-herrerne. En af forårs-sæsonens måske eneste pointchancer skulle forfølges. Det skulle ske med en effektiv og disciplineret gang kontra-floorball.

Kampen begyndte set med ÅFS-øjne skidt. 1-0 til Outlaws efter knap 4 minutter, men alligevel syntes ÅFS godt med. Outlaws var tydeligvis ikke vant til at styre kampe, og forærede flere gode kontrachancer væk. Derfor var det ikke ufortjent, at ÅFS efter 9 min. spil kunne gøre det til 1-1 i power-play ved Victor Gustafson. Desværre sluttede perioden med et lidt tilfældigt Outlaws-mål da et skud fra midten blev rettet af et par gange.

I 2. periode overtog ÅFS teten. Outlaws gravede sig ned, og levede på kontra. ÅFS formåede ikke for alvor at blive farlige, mens Outlaws i den anden ende kom frem til flere store chancer bl.a. et straffeslag som Jelle Van De Moselaar smukt pillede ned. Først direkte på et indslag kunne Outlaws udbygge føringen til 3-1.

3. periode fortsatte som 2. sluttede. Outlaws overlod spillet til ÅFS i den tro at århusianerne ikke formåede at true de nordjyske netmasker. Jan Rise (ass. Victor Gustafson) ville det dog anderledes da han fra en meget spids vinkel satte et fint håndledsskud ind bag Outlaws-keeperen. I de efterfølgende minutter lagde ÅFS et tungt pres som resulterede i stolpeskud og flere store chancer bl.a. i et velgennemspillet overtal. Desværre var det Outlaws som først kom på tavlen igen da de efter 10.31 kunne score på en hjørneslags-kombination. Herefter gik det stærkt og Outlaws sejrede 9-2.

Et lidt ærgeligt nederlag, eftersom Outlaws vandt på det der burde være det bedste ÅFS-våben: En kontrolleret deffensiv og hurtige kontraløb. Dog skal Outlaws takkes for en meget fair spillet kamp.

Skriv et svar