Morten Mølby klar for ÅFK

Morten Mølby har gennem flere sæsoner været en stor profil offensivt for TÅF og har også tidligere været en del af A-landsholdet. Mølby er en klog og teknisk stærk spiller, der ofte byder på det uventede og underholdende.

Ligaudvalgsmedlem Jens Ørhøj udtaler:
– Mølby har været en nøglespiller i TÅF gennem de syv sæsoner, han har spillet der – og han er en spiller, der såvel evner at sætte sig selv og sine medspillere i scene. Han har to gange været på årets hold i Danmark, hvilket også anerkender hans kompetencer. Med Mølby får vi også en spiller, der producerer points, hvilket et pointgennemsnit på over 45 de sidste fem sæsoner fortæller alt om, udtaler Ørhøj.

Morten Mølby ser frem til det nye århusianske projekt i ÅFK:
– Først og fremmest er jeg rigtigt glad for, at der stadig kan spilles elitefloorball i Aarhus, så jeg vil sende en stor tak til ÅFK for at være villige til at indlemme en flok ”rivaler” i deres klub. Mine forventninger til den kommende sæson er først og fremmest, at vi skal spille med i den sjove ende af tabellen. En ”klubsammenlægning” tager dog altid længere tid end først antaget (set før og ses igen), så hvor langt det rækker i sæson 1, er svært at sige. Dels kender vi ikke vores fulde trup endnu, og er der gået Premier League i det nordjyske, så vi må evaluere i takt med, at sæsonen skrider frem og tage stilling til den endelige målsætning senere på året.

Vi byder Morten Mølby velkommen i ÅFK-trøjen.

Skriv et svar