Motionister på sejrskurs!

Motionistholdet – 2. holdet: 2-1 (1-1, 1-0, 0-0).

I søndags var der linet op til revanche fra 2. holdets side, som sidst de mødte motionisterne fik klø 9-1, så der var virkelig noget at råde bod på.
Fra start var 2. holdet også klar; men mange kræfter blev spildt på forgæves afleveringer. Det var til gengæld noget motionisterne forstod sig på – altså at aflevere til hinanden, og de kombinerede sig tit fint igennem med en afgørende 1-2-kombination, hvilket mange spillere på 2. holdet godt kunne lære noget af.

Det første mål var dog lidt heldigt for motionisterne, som får fyret et fladt skud af et godt stykke udefra, og der stod så 1-0. Peter Hassing fik dog retfærdigvis nok bragt balance i kampen igen med et af de velkendte trækskud næsten fra midten af banen.

2. periode var en meget lige affære. En lidt for tændt Morten kom dog til at smide med sin stav og den årvågne dommer Ole K. Hansen var ikke et sekund i tvivl: 2 min. I det efterfølgende powerplay kommer der endnu et fladt skud på mål og denne gang er målmand Anders på vej ned efter den; men Nicolai Borg vil det anderledes! Med en dejlig fodstudsning sender han bolden til tops i det højre målhjørne uden chance for målmanden til 2-1.

Andetholdet kom dog, stilling til trods, godt ind i kampen i de 2 sidste perioder, hvor motionisterne mange gange kunne takke deres målmand for gode redninger. I sidste periode havde Anders fået nok af målet, og gav den i stedet som bundsolid back; mens Bo Normann efter 2 perioder som en lidt uinspireret back overtog målet – denne gang med rimelig succes.

Alt i alt en rigtig god træningskamp som var meget lige, og det bliver spændende at se om motionisterne også klarer frisag næste gang – når 2. holdets spillere lige har fået leget lidt mere med bolden og de basale spilmønstre.

Skriv et svar