Motionsholdet sejrer igen!

Motionsholdet lægger endnu en sejr til samlingen.

Jeg vil starte med at takke alle for en god aften i firmasporten til kampen mod 3. holdet. Og en lige så stor tak til dommerbordet og dommeren.

3. holdet stillede med 6 mand, og motionsholdet stillede med 16 mand. Så motionsholdet lånte en kæde ud på skift til 3. holdet.

1. kæde: Backs “Paw – Niels“, center “ Ole “, wings “ Mikkel – Peter “
2. kæde: Backs “ Gert – HC “, center “ Jan “, wings “ Bolle – René “
3. kæde: Backs “ Lasse – Johnny, “ center “ Lars “, wings “ Palle – Karsten “

1. periode blev 7-2 til Motionsholdet, hvor 1. kæden spillede med 3. holdet.
Der bliv spillet floorball i meget højt tempo, så der blev lavet nogle tekniske fejl. Men efter lidt boldkunst op på staven og så lige rundt om mål til 2-0 fik motionsholdet styr på kampen, og mod slutningen blev 3. holdet trætte og lige pludselig scorede motionsholdet til ( 5-2 ) ( 6-2 ) ( 7-2 ) på 4 minutter.

Efter 2 minutters pause startede kampen igen.

2. periode endte 4-0 til motionsholdet og denne gang spillede 2. kæden med 3. holdet.
Efter rigtig godt sammenspil i tiden 1.40 lagde 1. kæden ud med at score til 8-2. Det tekniske spil bliv en smule bedre, og kampen om bolden blev hårdere.
Den udlånte kæde spillede rigtig godt sammen i denne periode. Der var mange chancer til 3. holdet, men Kristian Øe på mål tog det hele, så der blev ikke scoret mål i vores ende. Til gengæld spillede 3. kæden sig op i denne periode og lavede 3 mål, så der var glæde på motionsholdet

Efter 3 minutters pause blev kampen fløjtet i gang af Nikolaj, der skulle få lidt mere at lave, da folk var ved at være trætte på begge hold.

3. periode blev 3-3, og denne gang var det 3. kædens tur til at spille med 3. holdet.
Motionsholdet glemte lige i starten at man spiller 3 perioder. Efter 6 minutters spil lavede 3. holdet 2 hurtige mål efter hinanden. Men så tog motionsholdet sig sammen, og fik det vent til 3-2 med masser af flot sammenspil. Men mod slutningen ca. 5 sek. før tid slog den farlige angrebsduo i 3. kæden på motionsholdet til, og gjorde det til 3-3 med deres eneste mål i denne periode.

Kampen endte med en storsejr på 14-5 til motionsholdet, som dermed er ubesejret i år. Status er at motionsholdet er klubbens mest vindende hold og nok klubbens bedste hold. Så kom op og få lidt modstand, hvis I tør, vi er altid klar til en kamp.

Mvh
Os fra motionsholdet

Skriv et svar