Mysteriet om den forsvundne Bornholmer

Vi indleder serien “ÅFS'er på afveje” med en rapport fra Afrika, ordet overlades til Storr:

Der er sikkert mange floorballinteresserede danskere, der gennem hele denne sæson har tænkt på, hvor den tunge og særdeles ineffektive angriber agerende på de lavere rangerende hold i ÅFS er blevet af.

I et desperat forsøg på at få sol på min blegfede krop (det er dog på mærkværdigvis ikke lykkedes) valgte jeg derfor at tage et halvt år til det afrikanske kontinent. Helt præcis til Dar es Salaam i Tanzania for at være praktikant i Business Sectoren på Den danske Ambassade. Den tid er dog så småt ved at udrinde, og jeg vender tilbage d.17. feb., hvor jeg vil finde staven frem igen hurtigst mulig, da ÅFS 2 tydeligvis behøver lidt medgang.

Der er dog ingen tvivl om, at jeg i starten vil være noget mere rusten end sædvanlig, da floorballen har været på utrolig lavt blus det sidste halve år. Dog har jeg spillet 2-4 gange om måneden med nogle svenskere, nordmænd og andet godtfolk.

Det har været en fantastisk tur, men det bliver sgu’ rart at vende hjem til Danmark. Livet er nu engang lidt for kort til at sidde i bilkø og storsvede i en taxa uden A/C i 35 graders varme i over en time, fordi en eller anden F*ing minister skal på indkøb!!! (Skulle lige have det ud).

Glæder mig meget til at se jer alle igen.
Mange hilsener Casper Storr

Skriv et svar