Nederlag til damerne i 1. semifinale

Som nok de fleste har hørt, var den 1. Semifinale ikke en succes for ÅFK. Det blev klart fra første fløjt, at det ville blive en intens kamp, hvor alle skulle kæmpe deres bedste, hvilket damerne ikke har været så vandt til i løbet af sæsonen. Det var da også at se i 1. Periode , hvor Copenhagen scorer det første mål, men Helander følger lige efter med en flot scoring. Igen scorer Copenhagen og tager føringen, men Julie Perto udligner og vi går til pause på 2-2. 1. Periode vidner altså om en tæt kamp, hvor begge holde kæmper.

2.periode får ÅFK lukket ned for Copenhagens lange bolde, og viser hvordan vi kan spille floorball. Allerede efter 25 sekunder scorer Fie, og ÅFK udnytte momentum. Thea følger efter med en friløber og sætte den sikkert ind bag Bjerre i målet. Herefter sætte K den lige i hjørnet 2 gange i træk. Copenhagen får scoret et flot frislagsmål i 2. Periode, men det må siges at være en periode, hvor ÅFK tordner frem.

Kampen vendte dog helt på tallerknen, da ÅFK blev for passive i 3. Periode og forsøgte at kæmpe i forsvaret for at holde Copenhagen fra scoringer. Det kunne dog ikke lade sige gøre, og man må da anderkende, at de formår at lykkes med det de kan. Derfor bliver ÅFK, forsvaret bombet med lange bolde, som gør det svært for målmand og baks. For er der noget Copenhagen kan er det at ramme boldene hvor som helst og når som helst.

Det bliver derfor en gyser af en kamp, da Copenhagen får reduceret til 6-6 og med bare et et halvt minut igen score de til 6-7. ÅFK trækker derfor målmanden, for at jagte et sidste mål. Men selvom bolden flere gange triller bager Copenhagens målmand, vil den bare ikke ind over stregen.

Heldigvis er det ikke slut endnu. Vi har 2 hjemmebanekampe at gøre godt med i weekenden d. 29. Og 30. April, og vi har stærkt brug for alles opbakning. Vi føler vi har mere at give af, og er klar til at kæmpe for en finale plads d. 20 maj i Ringsted.

Kristine Sørensen 2+0

Maria Helander 1+0

Julie Perto 1+0

Fie Carlson 1+0

Thea Ehmsen 1+0

Anne Sofie Thaarup 0+2

Anne Vestergaard Poulsen 0+1

Mette Fourholt Nielsen 0+1

Kampen spiller blev K med 2 lækre mål lige i krydset og en stor fight i forsvaret, hvor der blev blokkeret mange skud.

Skriv et svar