Nederlag i tæt kamp.

2. holdet havde fornøjelsen af, for en gangs skyld at spille efter eliteholdene i lørdagens kamp, hvor TÅF var tårnhøje favoritter. Ikke bare havde TÅF allerede inden kampen vundet 1. division, vores 2. hold var lige så sikker på at rykke ned. Det var dog ikke til at se i en meget lige, og meget fighterbetonet kamp i Frysehuset, hvor temperaturen for en sjælden gangs skyld ikke var under frysepunktet.

Godt bakket op af et larmende ÅFS-kor på lægterne startede ÅFS som lyn og torden. Allerede i 2. skift slog dagens store profil på ÅFS-holdet til. En aflevering op gennem banen endte hos Laust, der hårdt presset spillede bolden fri til Nicolai Hedelund, der var løbet på tværs af banen og havde efterladt sin oppasser i modsatte side. Nicolai havde en hel motorvej mod målet, og masser af tid til at tænke på, hvor han skulle placere bolden. Det endte med en behersket flad bold mod det lange hjørne i kassen. Listigt sat ind under målmandens ben. En fræk detajle, der viste alt om Nicolais overblik og koldblodighed i denne situation. 1-0 til ÅFS efter blot 2.21 min af kampen. Huggeren fra Hundested var dog langt fra færdig med at gøre sig positivt bemærket. Efter ca. 4½ minut af kampen modtog Nicolai bolden midt på modstanderens banehalvdel, og TÅF-forsvaret var nødt til at tage ulovlige midler i brug, for at stoppe den pågående angriber. Konsekvensen blev et frislag lige uden for feltet. Thomas Eid spillede en kort bold til Torben, der resolut knaldede bolden op i det ene målhjørne. 2-0 til ÅFS!!! TÅF var rystede. Det de før kampen havde regnet som en walkover, havde pludselig udviklet sig til et mareridt. Desværre fik TÅF kort efter et heldigt mål, der bragte dem tilbage i kampen. ÅFS'erne kæmpede dog det bedste de havde lært, og havde en del god tilbud, der med lidt held havde gået i mål. Det var dog klart TÅF, der besad heldet i denne kamp. Med godt 4 minutter tilbage af 1. periode kiksede kommunikationen i forsvaret, og så havde TÅF udlignet. Blot et par minutter senere slog TÅF endnu engang til med et heldigt mål, så vi trods god fight måtte gå til pause bagud med en enkelt pind.

I anden periode lovede ÅFS'erne, på opfordring af trænervikar Jan Elgaard, hinanden at spille cool på banen, og vi var hamrende cool derude. En god fight hvor der blev givet og taget rigeligt, uden særlig megen dommerindgriben (de var der jo ikke for at fløjte kampen i skykker, og det var der heller inden fare for at de gjorde:-)). Perioden sluttede 0-0, efter gode chancer til begge hold.

Fra starten af 3. periode var taktikken stadig at spille cool. Ikke buse frem så TÅF kunne få gang i deres livsfarlige kontraløb. Efter lidt mere end 2 minutters spil af perioden, tilkæmpede Nicolai sig bolden nede bag mål. En bold der ellers syntes tabt for ÅFS, men med en forbilledlig fighterindsats fik Nicolai alligevel fat i bolden. Med et køligt overblik a la fodboldens Michael Laudrup fandt Nicolai på smukkeste vis Torben ved bageste stolpe. En sukkerbold, der bare skulle lægges ind. 3-3 og ÅFS var ovenpå igen. Det skulle dog vise sig at være en stakket frist for allerede på næste angreb, bragte TÅF sig foran igen. ÅFS'erne fortsatte dog deres gode fight, og det var åbenbart mere end nogle TÅF-spillere kunne klare. Det gik ud over Nicolai, der blev offer for en svinestreg uden lige bag TÅFs mål. Noget overraskende valgte dommeren dog kun at give den nærmeste TÅF-spiller en 2 minutters udvisning. I kampens sidste 7 minutter nettede TÅF to gange mere. Igen nogle heldige mål, der med lidt mere medgang til ÅFS-holdet kunne være forhindret. Kampen bølgede dog længe frem og tilbage, men kampen knækkede efter 5-3 målet til TÅFs fordel. En kamp der ikke vil blive husket for det kønne spil (bortset fra ved de 3 ÅFS-mål), men mere for en indædt fight fra begge mandskaber. Dog skal ÅFS-tilskuerne have kæmpe ros for en kanon opbakning hele kampen igennem. Havde vi haft samme opbakning til alle vores kampe i denne sæson er jeg sikker på, at flere af vores 1-måls nederlag kunne være forhindret. Om det så i sidste ende havde været nok til at klare frisag i 1. division, er så en anden sag.

Skriv et svar