Nederlag mod Sunds.

Lørdag d. 26/10 var der lagt op til en tæt fight mellem værterne Seahawks og gæsterne fra Århus FS.

Træningskampene mellem de to hold havde ellers ikke antydet at det ville blive et tæt opgør, idet Sunds begge gange klart vandt kampen. Men efter nogle rigtige flotte resultater i turneringen, fra Århus' side var man i Sunds klar over at det ville svært!

Den første periode blev præget af meget nervøst spil fra begge sider og det flotte floorball, som begge hold kan spille var ikke til at se. Første periode endte dog også 0-0, selvom Århus FS meget kort før tid måtte se et hårdt skud prelle af på indersiden af sammenføjningen.

Anden periode. havde nogle nærgående forsøg i begge ender, men takkede være nogle gode målmandspræstationer forblev stillingen stadig 0-0. Igen var ÅFS dog nærgående, og et øjenvidne blandt tilskuerne har siden fortalt, at man i pausen mellem anden og tredje periode, lige fixede det ene mål op med ny maling, da ÅFS simplethen havde slidt en del af det af, men mange stolpeskud.

Til den sidste og afgørende periode var Sunds Seahawks opsatte på at spille sig ud og levere en indsats de kunne være bekendt til de mange fremmødte
tilskuere. Den spændte stemning i kampen blev brudt af Seahawks' Michael Christensen, der scorede efter en frislagskombination.

Scoringen løsnede meget op for Sunds' spil, der og hjemmeholdets Jan Magnussen afsluttede et gennemspillet angreb, hvor han sendte “den lille hvide” ind bag Kenneth i målet. Den samme Magnussen kunne lidt senere endnu engang prikke til en løs bold, assistetret af Lasse Olesen.

Bagud 3-0 forsøgte Århus FS at få 5 min i overtal ved begære måling af Sunds' Tommy Pedersens stav. Desværre kom begæringen på et lidt uheldigt tidspunkt, hvor han lige var blevet “nedlagt” af ÅFS' William Ehmsen, så mens Tommy Pedersen lå blødende på banen fra en flænge i læben, tjekkede dommerne staven. Marginalerne var dog på vestjydernes side og Århus måtte selv afsone 2 min.

Efter dette desperate forsøg på at vende kampen var mislykkedes, var det ved at være tydeligt, hvor sejren skulle havne.

Men kort før tid lykkedes det dog Michael Buch at reducere til 3-1, assisteret af Poul Nyborg, og det var nok en scoring man i Sunds ærgrer sig ret meget over. Havde uldjyderne holdt målet rent, var det tredje kamp i streg, at målmand Simon Welsyng var gået fra banen med en shutout.

Skriv et svar