ÅFK-AaB

Nederlag i tæt opgør mod AaB

Lørdag bød kampprogrammet på anden udflugt til det Nordjyske inden for en uge for damerne. Denne gang var modstanderne AaB, som inden kampen førte puljen med 2 point ned til ÅFK. Efter sejren over Blackhawks tidligere på ugen var der tro på mulighederne for at udfordre AaB, og førstepladsen i puljen.

Kampen blev indledt i højt tempo med masser af fight i begge ender af banen. Allerede 4 minutter inde i 1. periode trak AaB deres første udvisning. Desværre blev powerplay lidt en rodet omgang, og de 2 minutter udløb uden scoring.  Første periode fortsatte i højt tempo, og ÅFK fik skabt store chancer i angrebsspillet. Det blev dog AaB som kom først på scoringstavlen da en bold bliver slået (nærmest i blinde) på tværs af ÅFK’s mål, og med meget held får AaB fumlet bolden i mål. Takket være en solid forsvarsindsats holdt damerne AaB fra yderligere scoringer i 1. periode, og kunne gå til pause med resultatet 1-0.

I 2. periode presser ÅFK lidt længere frem på banen, og lægger pres på Aab’s mål.  Det gav dog desværre plads til det AaB er allerbedst til – kontraløb. 13 minutter inde i 2. periode står der pludselig 4-0 på scoringstavlen efter 3 hurtige omstillingsmål. Men ÅFK giver aldrig op! I tiden 18.02 får ÅFK endnu en chance i powerplay, og denne gang skulle der kun bruges 19 sekunder før bolden lå i AaB’s mål.

ÅFK fortsætter i 3. periode med stor optimisme og lægger konstant pres på AaB’s mål. Efter 5 minutter giver det pote, og ÅFK reducerer til 4-2, og igen i tiden 16.01 til 4-3. ÅFK vælger at erstatte målmanden med en 6. markspiller i jagten på udligningen. Det resulterer i mange store chancer, men er heldet er desværre ikke med ÅFK denne dag, og i stedet får AaB scoret til kampens resultat 5-3.

Titlen som kampens spiller gik fortjent til Nicoline som med sin ustoppelig fight stod bag alle ÅFK’s 3 mål.

Point:
Nicoline: 3 + 0
Thaarup: 0 + 2