Nederlag til 1. dame i topopgør

Lørdag stod der topopgør på papiret for ÅFS’ 1. dame, der havde maksimum point efter sæsonens to første kampe. Storfavoritterne fra FC Outlaws tog i mod Frederikshavn og selvom volumen på musikken før og under kampen ledte tankerne hen på svundne tiders halballer, så var det floorball, det hele handlede om…

ÅFS spillede en rigtig god og disciplineret første periode, hvor de stort set afholdte Outlaws pigerne fra at skabe de helt store chancer. Spillet kørte tydeligvist ikke for hjemmeholdet i denne periode, og ÅFS var da også tæt på at bringe sig foran på et par farlige kontraangreb. Alligevel tilfaldt periodens eneste scoring Outlaws, da en løs bold inde foran mål ikke blev ekspederet væk og i stedet endte i bladet på en af hjemmeholdets piger, der ikke var sen til at udnytte denne chance.

I anden periode faldt målene hurtigt. Allerede efter 5 minutter havde Outlaws bragt sig foran 3-0. Kort efter fik de imidlertid en udvisning i mod sig og i det efterfølgende powerplay kom ÅFS på scoringstavlen på et skud langt udefra af Signe Sørensen.
Hjemmeholdet var imidlertid kommet op i fart og selvom ÅFS fightede godt have de svært ved at følge med når modstanderne satte tempo på pasningsspillet. Inden pausen scorede Outlaws således endnu to gange til stillingen 5-1.

Kampens sidste periode startede som den foregående med et par hurtige mål. Først bragte Outlaws sig foran 6-1, men kort efter svarede ÅFS igen med en scoring af Henriette Pasgaard. Herefter fulgte en masse udvisninger til begge hold, hvilket gjorde den sidste del af kampen noget rodet. Outlaws klarede sig bedst ud af situationen ved to gange at score i deres powerplays døende sekunder, og kampen endte således med en sejr til hjemmeholdet på 8-2.

ÅFS damerne forlod imidlertid Frederikshavn ved godt mod. I store dele af kampen spillede holdet disciplineret og klogt. Hvis det ny-sammenspillede hold kan fortsætte fremgangen, venter en meget lovende sæson og måske et par overraskelser…

Skriv et svar