Nederlag til AaB – igen

ÅFK tog lørdag igen, igen, igen mod AaB på hjemmebanen i Tilst. At dømme på antallet af spillere lå kampen til ÅFK, men sådan skulle det ikke gå.

AaB lagde meget defensivt ud men lurede i vanlig stil på fejl fra modstanderen og kontra. ÅFK var derfor mest på bolden, men ikke specielt farlige eller velspillende. Efter 10 minutter var det derfor ikke så overraskende, at det var AaB, der først gik i front – efter en kontra. ÅFK svarede dog hurtigt igen ved Anne Sofie Thaarup og holdet fik generelt lidt bedre fat om spillet og begyndte at producere mere reelle chancer. Derfor blev det også 2-1 på mål af Sira Skov på fint oplæg fra Jasmin Damm. Mod et kontrahold kan tingene dog hurtigt vende og på et minut var føringen sat over styr, og AaB kunne gå til pause med en føring i hus.

Hjemmeholdet kom skidt fra land i 2. periode og kom hurtigt bagud med 2. Fremad banen manglede der fortsat det sidste, og det blev således også 2-5.  ÅFK fik endog en udvisning mod sig. Undertallet klarede dog skærerne i fornem stil. Dernæst var det ÅFK's tur til at spille i powerplay, men de fik heller ikke meget ud af de anstrengelser. Det forblev 2-5 ved periodepausen.

Nede med 3 – det frembragte søde minder om pokaltriumfen, så troen på at kampen kunne vendes var bestemt til stede. ÅFK toppede kæder og lagde et tungt pres på AaB, som imidlertid forsvarerede sig bravt, trods de forståeligt svindende kræfter. Efter 6 minutter reducerede Cecilia Di Nardo til 3-5. ÅFK kom helt tæt på med 4 minutter igen, da Kristine Sørensen scorede på Jasmin Damms oplæg. Det lignede en spændende og nervepirrende afslutning, men så løb AaB igen kontra og fik atter lidt luft. Hjemmeholdet tog keeperen de sidste 3 minutter, men formåede ikke at komme tættere på – AaB scorede i tomt mål, inden Jasmin (Anne VP) reducerede til 5-7.

Det var ikke en præstation, der vil gå over i historien. ÅFK fandt aldrig rytmen og det flydende, flotte spil, som holdet er i stand til at praktisere, var svært at få øje på. Heldigvis er der fortsat muligheder for at revancere sig – det er der brug for.

WOM: Marie Louise Tøttrup

Point og straf:
Jasmin Damm: 1+2
Anne Sofie Thaarup: 1+0 (2 min.)
Sira Skov: 1+0
Cecilia Di Nardo: 1+0
Kristine Sørensen: 1+0

 

 

Skriv et svar