Nederlag til Brønderslev i Fatpipe Cup

ÅFS kæmpede i lørdags forgæves mod overmagten fra Brønderslev i pokalturneringen og måtte indkassere et nederlag på 10-1. Med lidt mere held på de løse bolde var kampen endt 6-2, men ingen tvivl om, at Brønderslev for nuværende spiller i en anden klasse end ÅFS. At Brønderslev var et bedre hold spiller en vigtig rolle i det næste afsnit af dette referat.

ÅFS kunne nemlig på papiret tage en 5-0 sejr, hvis klubben måtte ønske det. Dennis Hansen, som efter hans tåbelige opførsel under DM Finalen, fik en tidsbestemt karantæne, var under kampen at finde i Brønderslevs omklædningsrum. Ingen karantæneramt spiller eller træner må dette ifølge turneringsreglementet. Dette er senest stadfæstet i forbindelse med Lasse Jensens karantænesag, da han som træner for Hvidovres damehold deltog i omklædningsrummet, medens han afsonede karantæne for herreholdet. Med andre ord er der præcedens. Dermed kunne ÅFS med en protest få tilkendt sejren.
Imidlertid har ÅFS ikke tænkt sig at nedlægge en protest. Brønderslev var det bedste hold og fortjener at gå videre. ÅFS er principielt imod tomme skrivebordssejre og derfor ønsker vi Brønderslev held og lykke med den videre færd i turneringen. Et velmenende råd kunne dog være at beholde Dennis Hansen på tilskuerpladserne. Det er ikke givet at alle klubber har samme indstilling som ÅFS omkring skrivebordssejre.

I forhold til selve kampen var lyspunktet for ÅFS, at holdet på trods af at være sammensat af junior, lidt 1. herre og en række 2. til 4. herrespillere kæmpede det bedste de havde lært og, at de første skridt til at få spillet et nyt hold sammen blev taget. Ligeledes var Walid Abul Fouls scoring, hvor han satte Allan Jensen på overlegen vis, noget som vi vil mindes med glæde.

Jakob Skjerning stod ligeledes sin sidste kamp for holdet på flotteste vis, og vi siger ham tak for hans indsats for holdet og håber han får lyst til at stå igen på et senere tidspunkt. Han vil være savnet i den kommende tid.

Jeppe Justesen, Walid Abul Foul og Christoffer Tornbjerg fra juniorafdelingen havde en fin ligadebut. En skam at de resterende talentfulde drenge fra William Ehmsens gamle U15 hold er kommet på ishockeykontrakter eller flyttet fra byen.

Holdet afventer spændt anmodningen om at træde ned i 1. division, som TU skal afgøre tirsdag aften. Det har været en tung beslutning at anmode om dette, men klubbens udvikling kræver at vi tager dette skridt. Mere om dette, når meldingen fra TU er kommet.

Skriv et svar