Nederlag til klassemodstander.

Humøret er ikke helt i bund hos ÅFS' eliteherrer trods et nederlag på 4-8 i dagens hjemmekamp. Modstanderen var nemlig de danske mestre fra FC Outlaws, der hele vejen igennem mønstrer klassespillere på alle pladser.

I første periode spillede ÅFS ganske udmærket, men som et udtryk for gæsternes styrke var det nu fuldt fortjent, at Outlaws kunne gå til første pause med en 0-3 føring. Alle mål signeret topscorer Kim Haagensen, der først to gange udnyttede løse chancer foran målmand Anders Bruun, der stod en udmærket kamp, og dernæst fik opfanget en lang bold fra Lars Bach, som han fik listet under Anders Bruun efter kikset backspil fra Jens Ørhøj.

Anden periode fik en skidt start for ÅFS. Efter kun et halvt minut opfangede samme Haagensen en løs bold, og Lars Erik Bartels fik lavet et slag over stav, som dommerne takserede til et straffeslag. Kim Olesen eksekverede sikkert til 0-4. ÅFS kom bedre med i spillet – også takket været et par Outlaws-udvisninger. Men halvvejs i perioden slog Outlaws til med to scoringer inden for 25 sekunder. Først udnyttede Ronnie Graugaard en aflevering fra Kim Haagensen ved et frislag i overtal, og dernæst kunne Lars Jespersen efter en flot boldmodtagning lægge bolden koldt op i målhjørnet til 0-6.
ÅFS arbejdede dog videre med tre kæder overfor Outlaws' to, og efter 13 minutter kunne Lars Skytte reducere til 1-6 efter aflevering fra Anders Rognerud. Kort efter fik ÅFS endnu en powerplay mulighed, hvor Jens Ørhøj fandt Henrik Engelsen midt foran mål, og Engelsen kunne score til 2-6.
ÅFS virkede ovenpå, men to minutter senere slog Kim Haagensen atter til. Efter en god dribletur op langs højre bande, satte han bolden op i modsatte hjørne til 2-7.

Fra tredje periodes start gik Outlaws også op på tre kæder, og perioden var ganske lige. Outlaws pådrog sig en del udvisninger, og under en af disse slog Anders Rognerud til. I en frislagskombination finder Henrik Engelsen Rognerud i venstre side, og nordmanden scorer sikkert til 3-8. Men igen kikser ÅFS opdækningen kort efter, og Outlaws kan lave sit andet mål i undertal, da Kim Haagensen får for meget plads i en kontra og finder en umarkeret Kim Olesen, der er stødt med frem, kan score.
Atter et par udvisninger til gæsterne giver ÅFS yderligere muligheder, og med tre minutter igen kan Anders Jensen score til 4-8 efter assist fra Jens Ørhøj. Til sidst må Michael Buch også en tur i udvisningsboksen for hårdt spil, og de sidste minutter forløber uden scoring til nogen af holdene.

Opsummeret må det siges, at ÅFS mødte et hold, der var bedre. Men et 4-måls-nederlag til Danmarks bedste hold er ingen katastofe, og med en 2-1 sejr i sidste periode er der positive ting at tage med til næste weekends kamp i Vissenbjerg.
Og som en tilskuer så kommenterede efter kampen, så skulle Outlaws bare ikke have haft Kim Haagensen med. 6 points og et fremprovokeret straffeslag var udbyttet for denne fantastiske floorballspiller, der nok løb af med titlen “Man of the Match”.

Skriv et svar