Nøglekampe afslutter halvsæsonen.

Der mangler to kampe, før ÅFS' elitedivisionsherrer har afsluttet den første halvdel af sæsonen. Lørdag er modstanderen oprykkerne fra Vissenbjerg GIF på udebane, mens Herning FC kommer på besøg førstkommende onsdag i Århus Firma Sport.

Hårdt sagt er disse to kampe altafgørende for udgangspunktet for den resterende del af sæsonen. Med to sejre får ÅFS fuld kontakt til Sunds og Bulldogs og dermed kampen om slutspilspladserne – og ydermere pæn luft ned til de fire nederste hold i rækken.
Nederlag i et eller begge opgør vil derimod gøre ambitionen om opnåelse af slutspilsdeltagelse til en svær opgave i foråret. ÅFS vil i stedet skulle kæmpe hårdt for at komme med i næste elitedivision med 6 hold.

Kampen i Vissenbjerg bliver første gang i over en måned, hvor ÅFS kan gå på banen som favoritter. De tre seneste opgør mod Bulldogs, AaB og Outlaws har kun givet et enkelt point, men ÅFS har leverede udmærkede præstationer, og med en smule mere rutine fra afgørende kampe samt lidt held havde udbytttet været fire points.
Sæsonen har indtil videre budt på hjemmekampe mod de fem tophold, hvor udbyttet kun har været to uafgjorte. Til gengæld har de to udekampe givet fuldt udbytte, og hvis ÅFS kan holde niveauet fra de seneste kampe, skulle der også komme to points på kontoen lørdag.

Vissenbjerg er dog ingen nem opgave. Holdet har allerede overrasket positivt ved at slå såvel Herning som Brønderslev, hvilket placerer oprykkerne på en 7. plads lige efter ÅFS, og en hjemmesejr vil sende fynboerne op på 6. pladsen forbi ÅFS.
Den største profil på fynboernes hold er U19 landsholdsmålmanden Kian List Hansen, der sammen med ÅFS’ Lars Skytte for nylig var til U19 VM i Prag. Derudover består holdet af en lang række unge spillere, der sammen med et par rutinerede spillere på deres bedste dage kan være en svær hurdle for divisionens midterhold.

Kampen spilles lørdag 15.30 i Vissenbjerg Hallen.

Skriv et svar