Noget om Mester Jacob, Herning og smukke 2. damer

For det første skulle vi spille kl. 12, hvilket vil sige, at der var kampe både før og efter, og vi slap dermed både for at sætte bander op OG pille dem ned igen. Derudover havde vores største, mindste fan, Caroline, sørget for musik til omklædningen – vi ladede altså op til ”Mester Jacob” i stedet for skrappe ord fra coach Pia. Sluttelig gik der rygter om fødselsdagshjemmebag i omklædningen efter kampen – meget motiverende.

Pasgaard havde varmet op hjemmefra med en omgang breakdance i gangen, og kom derfor til kamp med et hævet knæ – måske var det derfor hun ikke scorede mål i denne kamp?

Hvad skete der så på banen?
Nu er det ret længe siden, og jeg har været til en del julefrokoster i mellemtiden, så de nærmere omstændigheder fortaber sig lidt i tågerne – det var dog tydeligt, at Herning havde fået besked på at dække mand-til-mand (eller Herningenser-til-2.dame). De havde nemlig enormt travlt med at følge efter os – faktisk så travlt, at de til tider glemte at se, hvor bolden var.

2. dame scorede selvfølgelig flest mål – vi har nemlig øvet os på sådan noget, hvor vi spiller bolden rundt, og det giver pote. Målene blev scoret af: Anaïs, Ida og Diana – Diana havde af Caroline fået besked på at score 4 mål, men det blev ”kun” til to. Kampen endte 4-2 – dejligt med en sejr!

Fødselsdagsfejring
Rytter havde bagt fødselsdagsboller, da hun fylder år d. 16 – og nej, man spørger ikke om en dames alder. Der var derfor dækket op i omklædningen til den helt store fejring med både hjemmebag, nutella og andet godt. Tak for det Rytter – og tillykke ☺

Kampens spiller
Thea var i storform og vandt titlen som kampens spiller med hele 6 stemmer. Diana fik 2, og Gam, Ida og Rytter 1 stemme hver

Dagens citat
Søde Caroline om Rytters målmandshjelm: ”Mor, skal hun ud og køre på knallert?”

/N

Skriv et svar