Ny Århus-klub laver medie-scoop

Når den nystartede Århus-klub Lokomotiva Aarhus efter sommerferien spiller sine første kampe i den østjyske 2. division i floorball bliver det med væsentlig mere mediebevågenhed, end sporten er vant til. Klubben har nemlig lavet en aftale med en anden nyskabelse, TV2 Charlie, om at stationen skal følge klubben til træning og kampe i klubbens første sæson.

“Det er lidt af et kup, vi har gjort,” oplyser TV2 Charlies leder, Frode Munksgaard. “Vi ønskede os en serie, som viser, at vi gamle mennesker kan endnu. Selvom spillerne på Lokomotiva er gråhårede, har ledgigt og topmaver, er de ikke bange for at tage kampen op mod de unge mennesker. Lokomotiva er i besiddelse af alt det, som gør det grå guld værdifuldt. Desuden viser det her floorball, at vi gamle ikke er så bange for nytænkning, som man siger.”

Planen er, at man vil lave en reality-serie for de knap så unge. Produktion og klipning bliver mere tilbagelænet end tilsvarende programmer på konkurrerende stationer, men den nære fokus på personer og drama er intakt. Der vil derfor være lige så meget fokus på de udmarvende træninger på plejehjemmet, som når holdet svinger gangstativerne i 2. division.

De sidste detaljer er dog endnu ikke faldet på plads. “Vi samarbejder i øjeblikket med klubben om at udvælge holdet,” forklarer Frode Munksgaard. “Det store spørgsmål er, om vi skal optage den unge mand Anders Bruun på holdet. Egentlig er han alt for ung til, at vore seere kan forholde sig til ham; men flere på redaktionen mener alligevel, at han skal med. Dels fordi hele hans livsstil med timevis af tv og standarddans lugter af gammel mand, men også fordi hans usammenhængende rablerier bør appellere til vore senile seere. Vi har nogle dygtige sminkøser, som sikkert kan skjule hans alder og få en troværdig pensionist ud af ham.”

Optagelser til serien begynder i september.

Skriv et svar