Ny herreligatræner klar for ÅFK

Århus Floorball Klub TST er glade for at kunne præsentere Lars ”Mini” Skytte som ny cheftræner for klubbens herreligahold. Lars Skytte stod i den forgangne sæson i spidsen for dameligaholdets successæson – med DM-guld og pokalguld som resultat. Han har tidligere stået i spidsen for klubbens bedste herrehold, da han i 2011/2012 førte holdet til oprykning fra 1. division – og i 2012/2013 førte holdet gennem en svær sæson i ligaen. I 2013/2014 var han assistenttræner for Team Århus Floorballs ligahold, inden han inden sidste sæson vendte hjem til ÅFK.

Gennem de tre sæsoner som herretræner har Lars Skytte udført rollen som spillende træner, men denne gang bliver taktiktavlen hovedværktøjet, da Skytte samtidigt vælger at afslutte en flot aktiv karriere på topniveau, hvor han var sluttede flot af med at være en del af herrelandsholdets flotte 7. plads ved VM i Göteborg i december.

Medlem af klubbens ligaudvalg Jens Ørhøj glæder sig over engagementet af Lars Skytte:

– Da ”Mini” viste sin interesse for at herreliga-trænerposten, var det et helt naturligt valg for os. Vi får en klubmand og en erfaren og kompetent træner, som er netop det, vi har behov for efter en turbulent sæson. Jeg er tryg ved, at vi med ”Mini” i spidsen får sat gang i en proces, der skal sikre en positiv udvikling for herreligaholdet. Det er en udvikling som selvfølgelig skal sikre en målsætning om slutspilsdeltagelse – men også skal sikre en kulturmæssigt udvikling både som hold og som forening. Det er flere parametre, vi skal lykkes på i fremtiden.”

Som cheftræner er Lars Skytte samtidigt indtrådt i klubbens ligaudvalg sammen med Stefan Dines, Peter Meldgaard og Jens Ørhøj – og arbejdet frem mod den kommende sæson er godt igangsat.

Lars Skytte ser frem mod den nye udfordring:

– Jeg ser frem til arbejdet – for jeg synes virkelig, det er et spændende projekt. Den forgangne sæson var uden tvivl meget rodet, så jeg tror det bliver vigtigt at få skabt kontinuitet og ro omkring holdet. Der venter nu en lang sommer med en del arbejde bag kulisserne, men jeg tror, at vi kommer til at stå stærkt til sæsonstart, udtaler Skytte.

Når det gælder forventninger til næste sæson er målet om slutspilsdeltagelse et sikkert pejlemærke:

– Vi skal lige have et overblik over truppen, men umiddelbart set det spændende ud. Det er stadig for tidligt at spå om en slutplacering, men det vigtigste er at komme i slutspillet – derfra kan alting som bekendt ske, afslutter Skytte.

Den nye cheftræner vil for første gang stå over for spillertruppen, når der arrangeres informationsmøde mandag den 18. maj kl. 19:30 i TST.

Skriv et svar