Ny kæmpesejr.

Sunds 2 – ÅFS 1 : 2-10 (0-5, 0-3, 2-2).

1. kæde :
Michael Jørgensen
Morten Jakobsen
Christian Engelsen
Anders Christensen
Mads Skytte

2. kæde :
Michael Buch
Jesper Skorstensgaard
Nic Skjøtt
Poul Nyborg (1,2 periode)
Lars Elgaard (1,3 periode)
Mads Sørensen (2,3 periode)

ÅFS tog afsted til Sunds med en klar forvisning om, at det var en kamp som skulle vindes. I sæsonens første kamp havde 1. holdet slået Sunds 2 med 8-2, og var således klare favoriter til at køre sejren hjem. Samtidig har holdet spillet bedre og bedre som sæsonen er forløbet, og holdet er nu ved være organiseret efter de principper, som trænerteamet har skitseret. 12 mand var udtaget til kampen; men i sidste øjeblik meldte Søren Søhoel afbud til kampen, fordi han var blevet ramt af influenzaen. Trænerne gav desuden debut til Michael Buch, som i sin første kamp på andet underlag end is, gjorde en fin figur.
Scoringen blev indledt af Mads Skytte som efter bare 43 sekunder sendte et fladt skud i nettet efter forarbejde af Anders Christensen. Resten af perioden styrede ÅFS totalt, men det var først i tiden 10.43 at føringen blev yderligere udbygget med scoring på et flot langskud af Michael Jørgensen assisteret af Morten Jakobsen. Herefter nettede kampens store spiller Christian Engelsen 2 gange på 3 minutter. Christian fik efter kampen den triumfbamsen, som bevis på, at han var dagens mand. Til slut i perioden scorede en anden velspillende mand Poul Nyborg på oplæg af Nic Skjøtt.
2. periode var historisk i den henseende at holdet fik annulleret hele 3 mål, alle 3 tvivlsomt. Efter min mening det eneste, der var at udsætte på de to dommere. Men holdet lod sig ikke gå på af modgangen, og nettede tre gange signeret Poul Nyborg, Mads Sørensen og Mads Skytte.
I starten af 3. periode skete der noget meget mærkeligt. Pludselig havde Sunds scoret. Det meste af holdet var travlt beskæftiget med at skifte, mens Michael Jørgensen holdt på bolden bag mål; men bolden “smuttede” fra ham og landede i fødderne på en Sundsspiller, der kunne score i et frit mål, idet Kenneth var travlt beskæftiget med at kontrollere, at holdet fik skiftet rigtigt ud. Hvad man ikke kan bebrejde ham. Jeg tror, det er Jørgensens første boldtab bag mål i denne sæson. Selvom Jørgensen prøvede fik det ikke lov til at blive noteret på kampprotokollen som en assist. Lidt senere nettede Lars Elgaard på assist af Nic Skjøtt. I samme situation hidsede en Sunds mand sig så meget op, at han blev tildelt en 10+2, som dog ikke blev udnyttet af overtalskæden. I slutfasen lavede Sunds et flot frislagsmål, som åbenbart er røget udenom indberetningen til Infosport for dem derude, fordi alle steder er det at finde, at vi vandt 10-1 og ikke 10-2, som det retteligt var. Mads Sørensen lavede kampens sidste mål, og sikrede at vi ikke tabte nogen perioder den eftermiddag. Som spillet var i sidste periode, kunne det dog sagtens have været tilfældet, men med 8-0 i de to første perioder, kan man vel tillade sig at slappe lidt af.
Efter kampen blev de fleste spillere i hallen, og så Brønderslev slå Sunds 1 med 6-2. Den kamp startede også med et 5-0 resultat efter 1. periode. En skidt weekend for Sunds, men gode takter for ÅFS.

Skriv et svar