Formand takker af

Ny mand i spidsen for ÅFKs bestyrelse

Lars Erik Bartels stopper på posten efter 2 år. Morten Frederiksen bliver ny formand. Lars Erik forsætter som medlem i bestyrelsen og samtidig træder Lars ”Mini” Skytte ind.

Med virke fra 1. oktober 2018 står Morten Frederiksen i spidsen for Århus Floorball Klub tsts bestyrelse. Det blev en kendsgerning efter seneste bestyrelsesmøde.

Med den tidligere formands nye virke som 1. dame træner står det klart, at det er tid til ny kræfter på formandsposten. Derfor har bestyrelsen brugt sensommeren til at diskutere, hvordan kræfterne bliver brugt bedst, og den nye konstituering er altså svaret herpå.

Den afgående formand er glad for den nye konstellation:

– Da Morten bød sig til som formand, var jeg ikke i tvivl. En ung mand med masser af gåpåmod og ideer i forhold til klubbens fremtid kan kun ses som noget positivt for ÅFK – og dermed også for mig. Jeg trak mig uden at blinke, og glæder mig til fortsat at være en del af bestyrelsesteamet – måske med lidt mere tid til familien eller 1.dame – hvem ved?

Lars Erik har i sin seneste formandsperiode gjort et stor arbejde med at flytte bestyrelseskulturen. Derfor har der været fokus på, at alle hele tiden sidder med opgaver, som de brænder for at flytte fremad hele tiden. Og det er den nye konstituering bare endnu et bevis på.

Derudover har klubben i denne perioden også taget et stort skridt i forhold til at skabe en forening, hvor der både er plads til børn, unge og voksne. Det er utroligt vigtigt, hvis vi også i fremtiden skal være med til at spille på højeste plan.

En rigtig klubmand

Netop dette arbejde skal Morten Frederiksen nu være med til at konsolidere. Morten har været i Århus Floorball Klub tst siden har var 12 år gammel. Så han kender klubben ud og ind.

Udover de mange timer, der er blevet brugt på banen, har Morten også lagt en stor arbejdsindsats i klubben. Han har blandt andet været en del af MBC udvalget og samtidig været en drivende kraft i kommunikationsudvalget

Morten startede i bestyrelsen i 2017. Her har han fulgt formandens arbejde tæt, og han er derfor den helt rette kandidat til at overtage posten.

– I min tid i bestyrelsen har jeg været enorm glad for at have Lars Erik som formand. Tiden har været kendetegnet med stor vækst og meget udvikling, hvilket i høj grad skyldes Lars Erik. Det er dog klart, at du ikke både kan bestride en formandspost og være cheftræner for klubbens 1. damehold, og derfor er jeg meget glad for denne løsning, hvor Lars Erik stadig fortsætter i bestyrelsen.

Ny fordeling af opgaverne

For at gøre plads til de mange nye arbejdsopgaver, der følger med den nye titel som formand, så overgår posten som Kommunikationsansvarlig til Julie Hjarbæk Bundgaard Poulsen. Lars Erik overtager i den forbindelse posten som Frivilligkoordinator og vil forsat sidde med det politiske arbejde.

Herudover er der også et velkommen til Lars ”Mini” Skytte som det 7. bestyrelsesmedlem.

– Lars Skytte var i forvejen en del af vores trænerudvalg, og derfor var han helt oplagt at hive med ind i bestyrelsen. Lars besidder en gigantisk floorballviden og har nogle helt ekstraordinære floorballkompetencer, som resten af foreningen skal nyde glæde af. Det er vigtigt for os, at få det sat i spil ordentligt, siger den nye formand.

På det konstituerende bestyrelsesmøde blev der fra den nye formand, Morten, sagt stor tak til den afgående bestyrelsesformand, Lars Erik.

Den nye bestyrelse består af formand Morten Frederiksen, kassér Anne Vestergaard Poulsen, de nyvalgte medlemmer Lars ”Mini” Skytte og Lars Erik Bartels, samt de tre fortsættende medlemmer Anne Sofie Thaarup, Yessika Buchhave og Julie Hjarbæk.