Ny sejr til 1. dame

Søndag tog ÅFS 1. dame imod Sunds i ÅFS centret. Der var lagt op til en spændende kamp mellem to hold, der har fået mange nye ansigter i truppen siden sidste år, men fortsat har en rutineret kerne.

ÅFS fik ikke den bedste start på kampen. Spillerne var ikke helt oppe i gear, og allerede efter 2 minutter havde Sunds fået bolden over målstregen – heldigvis på ureglementeret vis! Sunds fortsatte sin dominans i første halvdel af perioden med giftige kontraløb, som forsvaret i samarbejde med en velspillende Anette Kjeldgaard måtte redde.
ÅFS kom efterhånden bedre ind i kampen og tilkæmpede sig et klart spillemæssigt overtag, dog uden at komme til de helt store chancer, og således forblev perioden målløs.

Fra 2. periodes start var ÅFS i undertal, men det var et langt mere koncentreret hold, der gik på banen, og undertalssituationen blev løst upåklageligt. ÅFS havde også i 2. periode overtaget, men kom ikke frem til de helt store chancer. Det var derfor også meget naturligt, at det første mål skulle falde på en dødboldsituation. Anfører Signe Sørensen gik forrest og sendte bolden i mål på et frislag et godt stykke fra mål. Målet var en klar forløsning for hjemmeholdet. Spillerne løb pludselig mere og bedre for hinanden, og det gav plads i opspillet, hvilket førte til mange flere afslutninger – desværre uden at det gav flere mål på kontoen.

Det kom der imidlertid i 3. periode. Først ved Sigrid Paulsen på oplæg fra Jeanette Hyttel og dernæst ved Henriette Pasgaard assisteret af Rikke Kruse. Begge mål faldt i starten af perioden og kampen var i realiteten lukket. Sunds havde ikke meget mere at byde på, og ÅFS styrede fuldstændig kampen. Mod slutningen af perioden tog trænerteamet Anette Kjeldgaard ud og spillede i stedet med 6 markspillere, hvilket resulterede i kampens sidste mål: Jeanette Hyttel scorede på oplæg fra Trine Refsgaard og satte dermed punktum for en flot 3. periode, og et endeligt resultat på 4-0.

Den gode afslutning reddede indtrykket af kampen, men spillet skal hæves en del niveauer inden næste kamp, hvor Outlaws tager imod i Frederikshavn. Hvis holdet skal slippe derfra med point i tasken, er en forholdsvis god periode langt fra nok.

Skriv et svar