Nye anbefalinger og restriktioner pr. 19/12/2021

Hej alle sammen,

Så er der desværre blevet meldt nye anbefalinger og restriktioner ud – og disse skal vi, i Århus Floorball Klub, selvfølgelig også følge.

Følgende anbefalinger og restriktioner er meldt ud af Kulturministeriet den 17. december 2021:

  • Idrætsforeningerne opfordres til at aflyse alle indendørs aktiviteter her under idrætsaktiviteter (ikke udendørs) i juleferien. Det vil sige fra søndag den 19. december 2021 kl. 08.00 og indtil den 5. januar 2022, hvor planen er, at børnene igen begynder i skole. Det er DIF og DGI’s klare forventning, at de indendørs idrætsaktiviteter kan genoptages den 5. januar 2022.
  • Eliteidrætten (Select Herreliga og Select Kvindeliga) kan stadig fortsætte med at træne og spille kampe, men nu uden tilskuere på lægterne. Denne restriktion gælder ligeledes fra søndag d. 19. december kl. 08:00, men løber frem til den 17. januar 2022.
  • Krav om, at alle over 12 år bærer mundbind eller visir, når de opholder sig på en idrætsfacilitet som idrætshaller, træningscentre og svømmehaller (dog ikke under idrætsudøvelsen). Dette gælder også fra søndag morgen og frem til den 17. januar 2022.

Floorball Danmark er desuden også i dialog med Arena Nord om at finde en ny dato for Final4, så der kan komme tilskuere på lægterne.

Husk derudover at følge de generelle sundhedsråd. Man kan finde alt om Corona anbefalingerne her: https://www.dif.dk/corona-alt-om-corona

Hav en god weekend og pas på hinanden!

Venlig hilsen
Bestyrelsen i ÅFK