Nye fremskridt på 2.damer

Det var med bange anelser at træneren for 2.damer satte sig i bussen til “Frysehuset” lørdag morgen. Når man skal samle en flok festlige tøser dagen efter den første julesne er faldet og samtidig møde rækkens tophold kunne man set i lyset af sæsonens tidligere resultater frygte en ordentlig lussing.
To afbud henholdsvis kl. 03.18 og 08.15 vidnede da også om at julesneen havde lagt sig tungt på enkelte dørtrin…. Heldigvis stillede et par flinke(men ramte) 1.damer deres assistance til rådighed og således var holdet klar til kamp med to fulde kæder.
ÅFS startede ganske godt med helbanepres og et par gode angreb. Defensiven stod også fint og derfor var det ganske irriterende at TÅF kom foran 1-0 efter 5 minutter. Resten af perioden fortsatte ÅFS det gode spil og når TÅF kom til chancer tog en storspillende Marianne sig kærligt af det hele.
I 2. periode fortsatte ÅFS med offensivt spil. Helbanepresset fungerede fint og løst opsnappede bolde i midten gav flere chancer. Dog var det en dribletur og et flot trækskud af Malin som satte ÅFS på tavlen.
I 3. periode spillede ÅFS fortsat lige op med TÅF. Pigerne fra Hasselager kom til mange halve chancer som dog ikke voldte ÅFS-keeperen nogen problemer. I den anden ende fungerede særligt spillet bag mål optimalt og netop på en god kombination her kunne en fuldstændig fri AB gøre det til 2-1. ÅFS virkede til at have kampen fuldstændig under kontrol da en besynderlig hændelse indtraf. En aflevering op af banden ramte en TÅF-stav og bolden hoppede/trillede i mål. Holdet var dog enige om at man stadig gik efter de 2 point og til sidst satsede man hele butikken. Det kostede desværre og på trods af flere gode forsøg det sidste minut vandt TÅF kampen 3-2.
TÅF havde flest skud på mål og var toneangivende så helt ufortjent var det ikke. På trods af ærgrelsen i ÅFS-lejren kunne man dog være godt tilfreds med den store spillemæssige fremgang og i næste kamp mod Odense skal de første point nok komme!

Skriv et svar