Nyt om MBC 2003.

Så er Marselisborg Cup anno 2003 helt forbi. De sidste ting er ryddet op, og vi tror ikke der ligger flere floorballspillere og sover…
Det blev lidt overilet lovet, at resultaterne ville komme her i dag. Det gør de ikke, de kommer en anden dag. Men det kan kort fortælles, at Herlev efter sviende et 13-0 nederlag fredag leverede et fint comeback i en lettere forstærket udgave 😉 De vandt herrernes B-finale over Team Århus 2. I lørdagens næste finale var det damerne, der kæmpede – Hafnia mod Dingle – og det blev de svenske damer, der for anden gang løb med sejren og pokalen i ganske velspillet kamp.
Som den afsluttende kamp ud af 70 mødtes Hørsholm og Team Århus 1 i A-finalen. Hørsholm, som også sidste år nåede finalen og tabte til ÅFS, måtte igen se sig slået af et Århushold. Et stærkt spillende Team Århus hold vandt finalen, og kunne feste igennem lørdag som vindere af MBC 2003.
Undervejs var der blevet stemt på bedste spiller hos modstanderne ved hver kamp, og de to vindere skulle findes hos Team Århus og Dingle. Blandt damerne blev Kristin Svedberg fra Dingle kåret som turneringens bedste damespiller, mens Dadmehr Fatedi fra Team Århus blev æret som bedste herrespiller.
Topscoreren hos herrerne blev Jens Gylling fra Dragør med 13 point, og hos damerne var det Hvidovres Marie Krabbe, der tog topscorertitlen med 10 point.
Sidst men ikke mindst skal der lyde en stor tak til alle ÅFS'ere samt de dommere, spillere, sekretariatsfolk, holdledere, tilskuere og festdeltagere fra de deltagende hold, som var med til at gøre Marselisborg Cup 2003 til en succés. Vi ses næste år!

Skriv et svar