Nyt talent i målet og erfaren spiller i gulvet

Lørdag den 29. februar var 2. dame på besøg hos lokalrivalerne TAAF i NRGI. Kampen startede og sluttede ikke som ønsket.

Da holdet ankom var der ikke styr på booking af hal og kampstart måtte derfor rykkes. Holdet er ved at være vant til mærkelige og anderledes kampoptakter, så dette problem slog ikke holdet ud. Klar til start stod to fulde kæder og Helena Grove, som efter en omfattende rekrutteringsproces, meldte sig til målet lørdag morgen. Helena var klar på opgaven, hvilken ikke var ny for hende. Hun havde jo prøvet det før; for 12 år siden! Uanset, så var og er holdet yderst taknemmelig for hjælpen, da vi så slap for lodtrækning.

For at hjælpe Helena bedst muligt i målet prioriterede træner Toke forsvaret til dagens kamp. Han satte derfor tre rutineret backs og talentfulde Holm til at holde TAAF fra at score. I den anden ende skulle der gå 10 minutter før en af holdets nye stjerner, Kristine Gade, fandt Hyttel foran mål og der blev nu sat gang i en målfest. Kort efter modtager Quist en lækker aflevering fra Gis og bolden bliver sat ind bag keeperen fra kanten takket være en stor indsats fra Tine Nielsen og Fie, som på professionel vis tog udsyn. Der skulle kun gå 13 sekunder før Fie også vil være med og perioden ender 0-3.

2. periode var lidt en skuffelse for de tilskuere, som havde fundet vej til NRGI denne regnfulde lørdag. Der skulle gå 18:34 før hele holdet på og udenfor banen åbenbart bliver helt fortryllet af den lækre teknik Gis fandt frem. Hvorfor der ikke var fokus på den TAAF-spiller som stod og fiskede bag forsvaret. TAAF får lavet en hurtig spilvending og Grove er chanceløs i målet.

Holdet går til 3. periode med en klar overbevisning om, at TAAF vil presse højt og skyde på alt. Og ganske rigtigt. Der skal desværre også kun gå 45 sekunder før de finder netmaskerne bag Grove. Nu er stillingen 2-3 og 2. dame må ind i kampen igen. Heldigvis lytter Gis efter, da Quist “bestiller” et mål og i tiden 08:10 sætter den rutineret center bolden ind bag TAAF keeperen. Kampen gav comeback til Maria Vesterris som sætter målet til 2-5 efter en løbetur op i banen og et sikkert skud på mål. Velkommen tilbage til Maria. TAAF trækker en udvisning og trods rigtigt fint spil og fornuftige afslutninger, så bliver overtallet ikke udnyttet. Med 1:30 tilbage af kampen, tager TAAF timeout. Hvad der blev talt om, det kan kun TAAF vide, men første handling efter timeout er en hovedløs beslutning fra en af TAAFs rutineret spillere. Hun smadrer Gis ud over banden og får to minutter. I skribentens øjne burde det have været en fem minutters, men det ville alligevel ikke betyde noget for kampen. Gis får en dyb flænge i knæet og må en tur forbi holdlægen for at blive syet. Godt vi har så mange læger i klubben 😊

Kampen ender 2-5 og 2. dame er klar til at tage imod TAAF i Tilst den 14. marts.

Gis 1+2
Maria Vesterris 1+0
Hyttel 1+0
Anne Sofie Terp 1+0
Tina Quist 1+0
Kristine Gade 0+1