Nyt trænerteam forbereder titelforsvar

At holde sig på toppen er udfordrende, og når man har vundet DM og pokaltitel tre år i træk bliver udfordringen ikke mindre. Alligevel er ÅFK klar med tre modige svende, som har taget udfordringen op og skal forsøge fortsat at sikre udviklingen for ÅFK’s 1.damehold.

Cheftræner bliver Carsten Nystrup der sidste år aggerede assistent. Carsten har slået sine folder i ÅFK i mange år og både været tilknyttet 1. og 2.dame. Derudover har han deltaget flittigt omkring stort set alle andre opgaver, et engagement, der sidste år gav ham titlen som ”Årets ÅFK’er”.

Ved sin side har han Stinne Jørgensen, der som spiller bl.a. har været aktiv i både AaB og Frederikshavn. Som træner og spiller har hun de sidste år haft stor betydning for AaB’s udvikling mod toppen af dansk kvindefloorball.

Som sidste ben i teamet tilknyttes Jens Kruse Ørhøj. Jens er debutant som dametræner, men som tidligere herreliga og landstræner har han en kæmpe viden og erfaring at bidrage med – især til træning og kan være med til at løfte også holdets bedste.

Sidste sæson var endeløs lang, og det var en slidt trup, der kunne løfte pokalen. Derfor bliver teamets første opgave at dyrke motivition og floorballglæde. Samtidig viste sæsonen 2016/2017, at hold som Hvidovre, Copenhagen og ikke mindst AaB har udviklet sig og er kommet tættere på, mens Blackhawks og Rødovre opruster, så det bliver ikke nemt at forsvare titlerne. Første svære opgave bliver pokalkamp d 2/9 på udebane mod sidste års dobbelte finalister fra AaB.