Nyt trænerteam til Ligaherrerne

Efter en god portion julemad og en lang tænkepause er et nyt trænerteam klar til at føre ÅFS' UMBRO-liga hold igennem de resterende ni kampe af sæsonen. Teamet kommer til at bestå af to gamle kendinge; Mads Skytte og Anders Brøns samt et enkelt nyt ansigt; Johan Dubbelmann.

Anders Brøns og Mads Skytte stod sidste sæson med stor succes i spidsen for selvsamme hold da det rykkede op i Liga'en. Som team er de kendt for at lægge stor vægt på taktisk træning og dødboldssituationer.
Sidste mand i teamet bliver svenske Johan Dubbelmann som på trods af sin forholdsvis korte floorball-karriere hurtigt har etableret sig som én af profilerne på holdet både på og uden for banen. Dubbelmann kommer også til at spille en stor rolle taktisk men kan samtidig bidrage med stor teknisk kunnen.
Sportschef Jesper Bertelsen om det nye team: “Vi er i en situation, hvor vi skal bygge et nyt hold op næsten fra bunden. Derfor var det vigtigt for os at sætte et team sammen som kan udvikle truppen både taktisk og teknisk uden samtidig at sætte urealistiske forventninger til resultaterne. Det er vi sikre på at vi har fundet.”

Samtidig betyder de sidste måneders klubskifter at flere nye spillere er klar i truppen. De vil blive præsenteret inden første kamp mod Brønderslev d. 14. januar.

Skriv et svar