Østjysk Netværksstævne

Formand Lars Erik Bartels siger om stævnet: ”Tanken bag er ”netværk” og ”samarbejde”. Floorball halser langt efter stærkt udviklede idrætsgrene som fodbold, håndbold og badminton – alle med mangeårige traditioner og masser af viden og kunnen. Hvis vi nogensinde skal indhente deres positioner må vi udveksle ideer og gøre brug af hinanden. Et stævne som dette kan måske være det første skridt i Østjylland.”

Der vil blive afviklet en herreturnering lørdag på stor bane og en ungdoms- og dameturnering som 3-mandsfloorball søndag. Der må gerne tilmeldes flere hold fra hver klub. Undervejs vil der blive afholdt netværksmøde (lørdag) samt 6 små inspirationskurser.

Herreturneringen er tiltænkt hold fra de laveste divisioner samt klubber, der endnu ikke deltager i Danmarks-turnering. Den afvikles på stor bane, og pt. er planen 20 minutter pr. kamp, men det afhænger af deltagerantallet.
Dame og ungdomsturneringen spilles som 3-mandsfloorball og kamplængde og turneringsform afhænger af deltagerantallet.

De 6 små inspirationskurser er sammensat udfra ønsker blandt trænere og bestyrelsesmedlemmer. Emnerne kan dog ændres, hvis nogen klubber måtte have stærke ønsker til indhold.

Ser mere her.

For mere info, kontakt: formand@aarhusfloorball.dk

Skriv et svar