Øv, øv og tre gange øv.

Når man møder et bedre hold som spiller god og efter forholdene hurtig floorball er det ingen skam at tabe. Men når man taber fordi man er ukoncentreret de første 2 min og 15 sekunder er der grund til ærgelse.
Lørdag var Odense FC på besøg i ÅFS Centret for at spille mod 2. damer. Den omvendte kamp var endt 9-1 til fynboerne så der var lagt i ovnen til endnu en øretæve. Og kampen begyndte som den foregående sluttede. Før ÅFS'erne havde fået bundet snørrebåndene stod det 2-0 til Odense…UPS! 1. periode endte 3-1 til Odense efter ÅFS havde spillet sammenhængende og pæn floorball. Marie var målscorer på Leas oplæg.
2. periode var domineret af Odense. De kørte den godt rundt dog uden at komme til de store chancer. Begge fynboernes mål i 2. periode blev da også scoret efter tilfældigheder. I den anden ende udnyttede ÅFS en enkelt gang uopmærksomhed i Odense-forsvaret ved et frislag. Nydelig frispilning fra Mette Jochumsen til AB der som sædvaneligt var uhyggeligt træfsikker.
Hele 3. periode forsøgte ÅFS at lægge højt pres på Odense. Det gav mange chancer…..desværre i den forkerte ende men en stærkt spillende Hoff i målet forhindrede flere Odense-mål.
Kampen endte således 5-2 til Odense. Måske ikke helt ufortjent men med lidt mere tur i den var en sejr bestemt inden for rækkevidde. Mere skarphed foran mål er ønskværdigt men trods alt kommer vi nu frem til chancer;-)

Skriv et svar