Øv – point tabt i sidste minut.

Dame Elite: ÅFS-Outlaws Frederikshavn 4-4 (1-0,3-2,0-2).
Vi sad med en lidt små-flad fornemmelse i maven efter kampen mod Outlaws.
Blot 28 sekunder før tid “stjal” frederikshavnerne det ene point efter et flot gennemført kontra-angreb, hvor vores angribere blev fanget på det forkerte ben.
Derfor kom Outlaws-spillerne i overtal og Karina Madsen afsluttede uden den mindste chance for vores keeper, Anette, der ellers havde stået en fin kamp. Hele holdet havde faktisk spillet rigtig godt.
Outlaws kom ikke til de store chancer i en tæt 1. periode, hvor vi havde et lille overtag.
En god disciplineret indsats, hvor der blev dækket tæt op og spillet godt fremad banen.
Derfor var det også ganske fortjent, at Sigrid kunne bringe os foran 1-0 efter en fin pasning fra Trine.
En drømmeafslutning på første periode og minsandten om ikke det hele fortsatte i starten af anden, hvor Mette Faur med et brag af et super-trækskud satte bolden op i krydset – fuldstændig utageligt for Outlaws-keeperen.
Indtil nu årets mål i hjemmebane-hallen…
Små to minutter senere øgede Mette Kof sikkert til 3-0 og gæsterne var faktisk spillet totalt i bund i den periode af kampen.
Men så vendte tingene som en pandekage sommetider gør på en stegepande.
Outlaws ville pludselig ikke tabe og lagde et hårdt pres på vores spillere, der pludselig blev små-febrilske.
To hurtige mål lukkede frederikshavnerne ind i kampen igen, men Astrids mål til 4-2 skabte en smule ro i omklædningsrummet.
Efter blot fire minutter af tredje periode fik Outlaws igen reduceret til 3-4 efter en situation, hvor vores spillere havde et væld af chancer for at hælde bolden til Langtbortistan.
I stedet fik Line Høeg fat i den, tog konsekvensen, og knaldede et skud op i trekanten.
Nu var der lagt op til en nervepirrende afslutning på kampen.
Der var perioder med ren indianer-hockey, perioder med Outlaws-pres, men også perioder, hvor vi stod godt på banen i den sidste del af kampen.
Og så var der lige målet til 4-4…øv, men vi havde trods alt spillet en glimrende kamp.
I forhold til at den fysiske form, kæderne og andet godt vist ikke er helt på plads endnu, så var det faktisk ret stærkt at spille så god en halv time som den første.
Vi er klar til næste udfordring: Lørdagskampen mod Bulldogs, der med garanti gerne vil have revanche for nederlaget i pokalen.
Vi glæder os til at tage imod de velspillende gæster og håber denne gang at et lidt mere menneskeligt tidspunkt (klokken 13) vil lokke lidt flere tilskuere i hallen.
Vi ses…

Skriv et svar