Officielt: ÅFK forlænger aftale med Salming og Floorball Fabrikken

Det er med stolthed, at vi kan præsentere Floorball Fabrikken som ny partner i Århus Floorball Klub TST. Dermed kommer Floorball Fabrikken de næste tre år til at indgå som forhandler i en trepartsaftale mellem ÅFK og Salming. Det er en forlængelse på en ekstra sæson.

— Det er med stor glæde, at vi efter mange måneders forhandlinger er blevet enige med Salming om en ny samarbejdsaftale. Salming har været partner i ÅFK siden 2016, og jeg er glad for, at det fortsætter yderligere tre år under nogle nye rammer, som i endnu højere grad passer vores og spillernes behov. Derudover har det været en topprioritet at tilbyde vores medlemmer en endnu bedre service, og derfor er vi glade for at have Floorball Fabrikken som ny forhandler. De er eksperter i floorball og kender til sporten, hvilket gør, at vi bliver i stand til at give vores medlemmer den service, som de fortjener. Det betyder også, at bestyrelsens administrative opgaver bliver lettet, så vi kan fokusere på udviklingsopgaverne fremfor driftsopgaverne. Vi har med den nye aftale ikke kunnet få det meget bedre, fortæller Morten Frederiksen, bestyrelsesformand i Århus Floorball Klub TST.

Lagerføring skal øge serviceniveauet
For Floorball Fabrikken skulle åbningen til et samarbejde med Århus Floorball Klub TST vise sig at være det sidste incitamentet til at blive Salming-forhandler, hvilket de længe havde haft i tankerne.

— Vi hos Floorball Fabrikken længe haft et ønske om at udvide vores sortiment, da vi gerne vil kunne tilbyde noget til alle floorball glade danskere. Indtil videre har vi været tilfredse med sortimentet men efter en henvendelse fra ÅFK om et muligt fremtidig samarbejde, gav det mening både at tage Salming ind i Floorball Fabrikken og samtidig indgå en ny treårig aftale med ÅFK. ÅFK er en klub, som vi længe har ønsket et samarbejde med, da vi kan servicere alle deres medlemmer både liga samt breddemæssigt, da vi har en stor fysisk butik relativt tæt på og en fed online løsning på hjemmeside. Vi ser frem til at have et bredt sortiment af Salming produkter på lager og samtidig føre hele ÅFKs klubkollektion, så medlemmer i ÅFK endelig får endnu bedre handelsbetingelser, fortæller sales and brand manager Mathias Toldbod Christoffersen fra Floorball Fabrikken.

Derfor kommer de blandt andet til at være lagerførende på ÅFK’s klubkollektion bestående af spillertøj, træningstøj og paradedragt samt have et bredt udvalg af Salming-udstyr såsom stave og sko. Ved at være lagerførende betyder det også, at klubbens medlemmer vil opleve en hurtig leveringstid på deres køb. Her får alle klubbens medlemmer 20 % i rabat, mens ligaspillerne vil få ekstraordinære 30 %.

Win-win for alle parter
Hos Salming ser de også positivt på forlængelsen og det fremtidige samarbejde.

— Vi sætter en meget stor ære i at forlænge alle vores klubaftaler, når de nærmer sig udløb. Det er et tegn på, at vi er en troværdig og seriøs samarbejdspartner. Derudover er ÅFK en klub, som har en stor betydning for Salming i sin helhed, da det er en traditionsklub og et af vores store flagskibe i floorball. Derudover viste Floorball Fabrikken sig ikke som noget svært valg som forhandler, da forhandlingerne her gik hurtigt og vi ikke skulle bruge lang tid på at blive enige om vilkårene, udtaler medejer Rasmus Pedersen fra Salming Danmark.

I Rasmus’ øjne er det en win-win for alle parter, som de er meget tilfredse med.

— ÅFK har fået tilpasset aftalen til deres ønsker, mens vi har fået en ny seriøs forhandler af Salming-produkter i Jylland, hvilket vi længe har efterspurgt. Slutteligt har Floorball Fabrikken fået et nyt brand, som de kan tilbyde til deres kunder, hvilket forhåbentlig også kan trække nye kunder til dem. Derfor kan vi ikke være mere end tilfredse og ser frem til det fremtidige samarbejde, afslutter Rasmus.

Bestyrelsen kommer rundt på holdene i forbindelse med sæsonopstarten for at fortælle mere om medlemmernes mange, nye muligheder.