Oldstars satte skik på Allstars.

ÅFS Allstars – ÅFS Oldstars 8-10 (2-1,2-3,4-6).

I en målrig affære trak Oldstarsholdet det længste strå og vandt overbevisende 10-8.
Undervejs var Allstars ellers foran adskillige gange. Men rutinen hos Oldstars gjorde udslaget. Der blev kæmpet bravt på begge hold og kun blændende forsvarsspil af Jacob Jensen forhindrede en større Oldstars-sejr. Hos Oldstars var John “Bolle” Kaalby og Dion Bach flittige målscorere, mens det hos Allstars bl.a. var Michael Søvsø, der med utallige skudforsøg fik et par mål sat ind. Helt overset blev Carsten “Diego” Pedersen af sine medspillere på Allstarsholdet. De bemærkede ikke de mange gange han var helt fri foran mål. I målet hos Oldstars gjorde Anneli Helander det godt, og lod blot 8 mål gå ind, på trods af at det til tider blev meget hektisk inde foran målet.
Allstars havde forstærket sig med Rene “Dykand” Toustrup og Martin “Pløk” Andersen fra Skanderborg, men også de måtte sande at Oldstarsholdet var i en klasse for sig.
Kort sagt: En kamp med masser af mål, fight og flot spil. Oveni kom så en enkelt udvisning, som gik til aftenens hovedperson Jacob Jensen.
Efter kampen gjorde de to hold fælles front, og gik til angreb på fadølsmaskinen. Udfaldet var positivt, og det er redaktionen ubekendt hvornår 4. periode blev fløjtet af.
For de indviede kan det i øvrigt tilføjes, at webgeneralens cykel er blevet repareret, og er holdt op med at vælte. Det var åbenbart en konstruktionsfejl i promilleakslen, som forårsagede noget ustabilitet…

Skriv et svar