OM OS

OM KLUBBEN

Århus Floorball Klub TST er Århus’ største floorballklub med hold for både damer, herre og ungdom. Med historie og traditioner tilbage fra før årtusindeskiftet er ÅFK TST en stolt floorballklub, som ønsker at præge og påvirke dansk floorball. Siden 2012 har klubben haft daglig gang som del af foreningen TST i Tilst.

I ÅFK TST er fællesskabet og sammenholdet vigtigt. Det er afgørende, at medlemmerne kender hinanden på kryds og tværs af holdene, hvorfor sociale arrangementer er højt prioriteret. Derudover er det ønsket at kunne tilbyde floorball på forskellige niveauer, så de kan opfylde alle medlemmers ambitioner; uanset om man ønsker at spille floorball et par gange om ugen, eller om man vil op på helt højt niveau.

Klubben er afhængig af frivilligt engagement, der er en stor del af vores DNA. Det kan både være i form af deltagelse til diverse arrangementer, som klubben skal stille mandsskab til, eller i form af frivilligt foreningsarbejde i bestyrelsen. Førstnævnte er penge i klubkassen, mens sidstnævnte er det fundamentale for, at klubben kan løbe rundt. Der er mange forskellige arbejdsområder i bestyrelsen, hvilket gør, at mulighederne for at få erhvervsrelevant arbejde er store.

Vedtægter og værdigrundlag
Hent foreningens vedtægter her. Du kan desuden tilgå klubbens værdigrundlag, som medlemmerne i fællesskab har udarbejdet, her.

BESTYRELSEN

Andreas Krogh Bendixen
Bestyrelsesformand

Julie Rydberg Sørensen
Bestyrelsesmedlem

Peter Brandt Vand
Bestyrelsesmedlem

Liena Krastina
Bestyrelsesmedlem

Anne Mette Puggaard Mortensen
Bestyrelsesmedlem

VIL DU VÆRE MED?

Har du lyst til at være frivillig i ÅFK og bidrage til driften og udbredelsen af klubben?

Der er generalforsamling i marts hvert år, hvor du har mulighed for at melde dig ind i bestyrelsen eller få ansvar for opgaver i klubben. Hvis du ikke kan vente til marts, så er du også velkommen til at kontakte et af bestyrelsesmedlemmerne for at høre mere.