Once upon a time in the Southwest

For at lave en kontinuitet mellem Hr. Ehmsens kampreferat for 2.-herre og 3.-herres kampreferat, forsøger 3.-herres referent at fortsætte med ligegyldige floskler fra den støvede verden.

3.-herre havde til dagens kamp mod Skanderborg 2 noget utraditionelt valgt at sætte Claus på mål, da det ikke havde været muligt at finde en målmand op til kampen. Så fik træneren også lige statueret et eksempel om, hvor vigtigt det er at give besked rettidigt. Så er de fleste færdige med at overskride deadlines.

Da trænerens bil med spillertøjet havde lidt svært ved at finde vej til Træningshallen i Skanderborg, blev det en noget kort og mangelfuld opvarmning. Der gik da også under et minut før at dræberbierne var i front med 1-0.
Herefter stod der dog ÅFS på programmet resten af perioden. Der skulle dog gå næsten 10 minutter inden Hans efter godt opspil kunne knalde bolden i kassen til 1-1. Inden periodens udløb kunne en anden af holdets young guns, Carsten sikre en periodeføring på 2-1.

2. og 3. periode lignede meget hinanden. Rodede forestillinger skiftevis med godt spil. ÅFS’erne kunne dog efter 2. periode gå til pause med en 4-2-føring.
3. periode startede århusianerne i et godt tempo og 3 tidlige scoringer i perioden afgjorde reelt kampen definitivt. Skanderborg reducerede siden hen til slutresultatet 7-3.

3.-herrerne skal dog lære ikke at gå med til modstanderholdets spillestil. Der var ingen tvivl om at århusianerne var bedre organiserede end skanderborgspillerne. Desværre kom vi i 2. og 3. periode til tider til at spille lidt mere på deres præmisser i stedet for at spille eget spil, hvilket gav dem flere løse chancer. Bruger vi hovedet når vi spiller så taber vi ikke. Der gør jo at vi kommer tilbage til referatets headline, som fører os tilbage til filmen, hvor en beskidt usoigneret cowboy med en lettere omskrivning udgyder sine visdomsord ”As long as we use our heads we never loose.”

Der skal egentlig lyde stor ros til holdet for en 1. periode, hvor der ikke var panik, selvom bolden ikke ville i mål. Stor tiltro til ”at det skal nok komme før eller siden, så længe vi presser på”. Desuden er vores antal af stavtacklinger også faldet med adskillige procent de seneste 3 måneder.

The Magnificent Carsten. For at nævne den syvende mand som Hr. Ehmsen har undladt i sit referat. Carsten var i søndagens kamp banens bedste. Solidt backspil med stor sikkerhed og overblik. Kronede endda sin præstation af med 3 scoringer langt udefra.
Efter måske en mindre stagnering den sidste måned, kom han i gang igen og viste at han nok, desværre, snarere hører til på 1.-herre, hvilket dog vil blive et rigtig stort tab for 3.-herrerne, hvis/når det sker.

Skriv et svar